Fórum > UNIpoker > otazka k zebricku

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[6] mararoma Pátek, 21.01.11, 16:18:15 0

jo a preji hodne uspechu ve finale-)

[5] mararoma Pátek, 21.01.11, 16:17:02 0

diky moc ted to plne chapu,a plne se pripravim na letni sezonu,a opru se do vas abych zas neskoncil 41,ale na to ze jsem hral ligu borcu posledni vikend,zivaky 3 a na ostatni jsem kaslal tak to 41 misto ujde-)diky moc a cus

[4] V3nd3tta Pátek, 21.01.11, 16:05:59 0

zkus http://unipoker.cz/pravidla/ z freezoutu, freerollu se pocita 2-2 nejlepsi vysledky kazdy mesic. U zivych turnaju se pocitaji body podle bodovani v pravidlech s tym ze zaroven pocet bodu se vynasobi se 2.(proto jsi dostal napr za 4 misto 540 bodu. Normalne za 4. misto bys dostal cca 270 - 240+ pocet hracu kterych jsi porazil. Jelikoz se to nasobi se 2, proto jsi dostal 540) Pocita se nejlepsi umistneni v mesici. body v LB se pocitaji stejne, podle konecneho poradi se vypocitaji body podle schematu v pravidlech a body se vynasoby se 2.(u tebe je to: 145 za 7.misto+ 60 bodu za hrace kterych jsi dany mesic porazil v zebricku a to cele vynasobis se 2 tak ti to vyjde napr 410) Snad jsem to moc nezkomplikoval :) pokud mas nejake otazky, klidne se ptej.

[3] mararoma Pátek, 21.01.11, 15:45:39 0

stejne by ty body nestacily,ale jen me to zajimalo,prosimte nael bych nekde system bodovani?abych uz neotravoval,vim ze jednou jsem na nej nekde natrefil,ale ted to nemuzu nikde najit diky moc

[2] V3nd3tta Pátek, 21.01.11, 15:40:40 0

ahoj, ten zenricek co vidis je jediny co existuje. Vypada vsak ze z nejakeho duvodu se ti nezapocitali tyu body a pokud se nemylim bys mel mit 2002 bodu. Muze se stat ze nejake body jsou spatne, v tomto pripade bych ti doporucil hned kontaktovat Petra Velicku nebo Pavla Hrdlicku. I u mne se stalo ze jsem mel body spatne, ja dokonce mel vic bodu nez bych mel mit, takze jsem Petra hned upozornil na chybu a bylo opraveno. Pokud narazis na nejakou chybu nebo dokonce kvuli tomu bes postoupil. nepostoupil urcite Petra informuj co nejdriv, jeste predtym nez poslu seznam hracu na SF. I kydz mozna je to uz poslane a je pozde.

[1] mararoma Pátek, 21.01.11, 15:24:36 0

vsechny vas zdravim a dopredu se omlouvam,bohuzel jsem to nikde nenasel,asi neumim hledat,ale chtel jsem se zepati je nekde finalni zebricek?ten co me to ukazuje tam neni zapocitana liga borcu a jeste jedenou se omlouvam ze jsemtak blbej dik za pochopeni