Fórum > UNIpoker > Zla tabulka SLOVENSKO
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [6] wastik Středa, 26.01.11, 13:44:14 0
-
Ved hlavne kvoli tomu to robim aby som mal chipy pre teba ;)
- [5] puncel11 Středa, 26.01.11, 13:26:48 0
-
ok prepac.. ja som to neratal len bolo viditelne ze evka nema vobec body za borcov a pritom v tabulke ma:) nechcel som tebe neak ublizit..tak sorry partrik..a tak aspon mi budes moct odovzdat na finale viac chipov:))))
- [4] wastik Středa, 26.01.11, 4:37:32 0
-
Tomas nic sa nedeje tuto drobnost som si nevsimol... resp. som ju neriesil kedze som bol v postupovej desiatke :) Problem je ale v tom ze z ligy borcov aj mne chybaju body konkretne 42b http://www.unipoker.cz/borci/zebricek/ (160b) zatial co v tabulke slovenska http://www.unipoker.cz/region/slovensko/ mam zapisanych (118b) myslim ze 10k chipov je dost velky rozdiel...
- [3] puncel11 Úterý, 25.01.11, 18:01:35 0
-
jj ale ako prave kukam je tam i ten druhy:D akurat teraz som to sile pisat:D
- [2] V3nd3tta Úterý, 25.01.11, 17:57:58 0
-
ja to videl uz pred SF ale nemuzu zkontrolovat vsechno, at si to hlida kazdy sam za seba :) btw u toho clanku je napsana evicka ze ma 10K za zebricek takze podle toho skoncila na 10. miste
- [1] puncel11 Úterý, 25.01.11, 17:54:06 0
-
ahojte tak dnes osm mal cas, tak som sa hrabal vo vysledkoch.. pretoze som si daval do kopy moje male finale v Trencine... prisiel som nat oze hracom chybaju body za borcoch v celkovej tabulke.. co to znamena? Vsimol som si jeden konkretny priklad. EVICKA 11 . miesto na SR , ten co skoncil na 10 mieste Patrik Cverha clearbox ma o par bodov viac. EVke vsak nezapocitali body z borcov..pritom tam ma jasne za januar body.. viem ze tsym boli problemy ale tento ovplivnil postup :D pato ma asi zabije..ale ked som si vsimol ze aj tak postupil z semifinale.. tak som sa rozhodol to zverejnit.. takze na finale by mala postupit evicka... a pato bude mat o cosi menej zetonov, konkretne o 10K:D..dakujem za pozornost :D