Fórum > UNIpoker > Grand Finale
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [81] pavelcz Úterý, 04.10.11, 15:53:34 0
-
Během hodiny bude dokončen článek, kde se všechno dozvíte... do té doby doporučuju sledovat skupinu UNIpoker - pokerová liga na Facebooku ;-)
- [80] Etnobadigo Úterý, 04.10.11, 14:47:17 0
-
Jak vubec dopadlo GF? :)
- [79] Dalo12 Pondělí, 26.09.11, 10:36:15 0
-
Ok, email mam. Dik . Dalibor
- [78] Dalo12 Neděle, 25.09.11, 14:13:10 0
-
Ahoj, mohol by sa niekto z kompetentnych vyjadrit preco menej ako tyzden pred GF nie su zname oficialne vysledky ? Ludia ktori su na hranici postupu by si asi aj chceli buknut ubytko a podobne... Zacinam mat z toho celeho nejaky divny pocit aj ked sa tesim... Dakujem
- [77] Deathpro32 Čtvrtek, 22.09.11, 20:27:27 0
-
Vojto máš pravdu, taká formulácia by bola asi lepšia...ja sa takisto pripájam ku gratuláciám a vidíme sa na GF!:)
- [76] Danda7 Středa, 21.09.11, 23:40:46 0
-
tiez vsetkym gratulujem.. komplet info o GF by sa hodilo co najskorsie :)
- [75] V3nd3tta Středa, 21.09.11, 15:18:08 0
-
gratz postupujucim a GL
- [74] vojta88 Úterý, 20.09.11, 23:35:48 0
-
Jde o to, že když se něco řekne, tak by to mělo platit. Imo neni nic jednoduššího, než když se někdo zeptá kdy bude GF, napsat to, co Petr napsal až teď: "GF bude předposlední nebo poslední sobotu v září v Praze, zatim je domluvené na 24.9." A konec, nikdo by se nemoh zlobit. Je blbý vypustit nějaký datum, ještě když se ví, že to neni 100%...
- [73] V3nd3tta Úterý, 20.09.11, 18:54:26 0
-
podle mne nejde jenom o samotne GF. Jde o to,ze spousta hracu letni ligu nehral nebo nebral vazne, vypustil ligu pze jsi mysleli, ze vpripade postupu na GF to stejne nebudu hrat. Takze se nejednalo o ten jeden turnaj, ale o celkove usili bojovat a postoupit na GF. Mne se to netyka, takze mne je to jedno.
- [72] Deathpro32 Úterý, 20.09.11, 18:47:37 0
-
Myslím si, že najmä skúsenejší UNIpokeristi by mholi podobné situácie predpokladať. Ja som prvú informáciu o termíne GF. 24.9. zaregistroval, no nevenoval som jej veľkú vážnosť, keďže mi bolo jasne, že to je priskoro určiť presný dátum a tak ako písal Petr, počítal som aj s druhou moźnosťou (viac ich predsa nie je). Podľa mňa je kritika namierená voči vedeniu neoprávnená. Pevný termín prišiel v dostatočnom predstihu. Ak sa niekto nemôže zúčastniť, lebo už niečo v ten termín má a nie je možné to presunúť, tak je to tá vec asi veľmi dôležitá a presunúť by nešla ani 2 mesiace pred GF. To si aspoň myslím.
- [71] SavageCZE Pondělí, 19.09.11, 14:18:07 0
-
Ahojte, dovolím si rekapitulaci ke genezi termínu GF. Někdy před 3 měsíci se někdo na fóru ptal, kdy plánujeme termín, v té době jsem všem partnerským subjektům psal a závazně bookoval 24/9, tudiz jsem i nekomu ve foru na to takto odpovedel, nicmene tolik mesicu dopredu to nelze brat jako zavaznou informaci. Mne by se taky libilo, kdyby se nic nemenilo, ale bohuzel terminy nezalezi na me, ale i na lidech a subjektech se kterymi spolupracujeme. Pote vec prisla na porad dne opet na zacatku zari, kdy doslo k organizacne technickym zalezitostem na zaklade nichz musel dojit k posunu o tyden na termin 1/10. Po rozhodnuti bylo obratem vsem potencialnim psotupujicim hracum 3 zebricky + 10 postupovych mist navic rozeslan informacnim email s posunutym terminem a soucasne zverejneno v sidebaru. Toto bylo zverejneno 6.9.2011 ve 12:35, coz by melo byt pro vetsinu hracu v dostatecnem predstihu = temer 4 tydny pred akci. Dale abych predesel spekulacim ohledne dalsich terminu Grand Finale, tak casove schema ligy a harmonogramy ligy vzdy umoznuji dva terminy a to bud predposledni sobota posledni mesic ligy ci prelomova sobota (konec mesice), proto si ja osobne tyto dva vikendy napr. vzdy drzim volne a upresneni konkretni soboty je jiste vzdy az cca. mesic predem. Petr
- [70] johny3333 Pondělí, 19.09.11, 12:19:14 0
-
Já se tam chtěl taky dostat,ale jelikož termín byl změněn,tak jsem to už zabalil,protože taky nemůžu a aspoň mě to nemusím mrzet.Souhlasím,že by se termín neměl měnit tímto způsobem,ale nevímco k tomu vedení vedlo.Takže težko soudit.
- [69] Stash36 Pondělí, 19.09.11, 2:33:53 0
-
Tak jsem na tom stejně jako Vojta, mám na termín 1.10.11 pracovní záležitosti v Rokytnici n/J. Rozhodně to není vůči hráčům moc košer-na poslední chvíli dát jinej termín a ani to nerozeslat na maily. Ohledně florrmana si myslím, že ten co byl na posledním živáku 15.9. je nejlepší pro GF.
- [68] vojta88 Středa, 07.09.11, 12:13:07 0
-
to (66): To sme na tom celkem podobně. Já sem taky počítal s tim předchozim víkendem a díky tomu mám už na 1.10. program s kterym takhle na poslední chvíli nehnu... Zaráží mě, že minulej semestr to bylo to samý, taky se měnil termín (a co hůř dokonce i místo), řešilo se to tady na foru a teď žádná změna a celá věc se opakuje. Já to na jednu stranu chápu, že domluvit to neni třeba lehký (i když v případě Kartáče, kde se hraje pořádně jenom uni a jinak tam na turnaje chodí tak 0-10 lidí a to podle toho kolik turistu jde zrovna kolem, to zas tak těžký bejt nemůže), ale vedení by si mělo uvědomit, že hráči nemaj v plánu jenom GF. Neřikám, že to potřebuju vědět bůh ví jak dopředu, ale je fakt trapný vypustit nějakej termín a pak ho 2 tejdny před, když už s tim některý lidi dávno počítaj, prostě změnit. Navíc kdyby se cFox nezeptal, tak by sme to možná nevěděli do teď... to (65): Tak to nahlašuju pozdní příchod. Ještě bych teda rád věděl, jelikož nevim jaká bude struktura, jak dlouho je do první pauzy? to (67) jj, chtělo by to, aby se vyjádřilo co nejvíc hráčů z Prahy, aby bylo vidět jakej je to problém, kterej může GF klidně pohřbít. A navíc ta ostuda, když ostatní hráči uvidí co tu máme za parádu :) :)
- [67] V3nd3tta Středa, 07.09.11, 9:59:33 0
-
souhlasim s Vojtou, je hodne dulezite jaky florrman tam bude, jinak to muze cele zkazit. Jsou tam celkem 3, z toho 2 jsou supr. a jeden je hruza.
- [66] Wwwejce Středa, 07.09.11, 8:20:37 0
-
Čau. To je naposled co to měníte nebo ještě nějaká změna proběhne??? Ve vláknu http://unipoker.cz/forum/1x156-letni-liga/ v příspěvku [24] Petr Velička napsal, že se bude GF konat 24.9. Vzhledem k tomu, že jsem už v červnu věděl, že zmiňovaný víkend nebudu v ČR, tak jsem vypustil celou letní ligu... Díky
- [65] pavelcz Úterý, 06.09.11, 23:36:10 0
-
Vojta: Začínat se bude klasicky ve 14:00 (registrace hráčů), 15:00 začátek turnaje. Do první pauzy bys měl mít na místě mrtvolu - ideální nahlásit pozdní příchod - důležité je, že o tobě víme.
- [64] Deathpro32 Úterý, 06.09.11, 18:19:04 0
-
dúfam, že prídeš, bola by škoda, keby obhájca neprišiel
- [63] Deathpro32 Úterý, 06.09.11, 18:03:21 0
-
:D:D:D
- [62] vojta88 Úterý, 06.09.11, 16:49:06 0
-
to 60: Petře jenom dva dotazy. 1.10. je pro mě asi to nejhorší možné datum, tak se chci zeptat jednak jestli se bude začínat klasicky v 16:00 a jednak jak je to možný s pozdějším příchodem/late regem? Jenom jestli je možný v případě GF dorazit později a bejt na začátku nějakou dobu sit out (případně jak dlouho)? A druhý dotaz nebo spíš připomínka je k floormanovi. Jestli by bylo možný zjistit kdo bude dělat floormana, protože by bylo skoro dobrý, aby to nebyl ten "floorman" co je každý čtvrtek na turnajích UNIpokeru. Lehce by se totiž potom mohlo stát třeba to, že by celý GF jelo podle toho, kdy bude muset sklidit mrkev ve FarmVille atp...
- [61] Deathpro32 Úterý, 06.09.11, 14:55:25 0
-
super, tešíme sa:)
- [60] SavageCZE Úterý, 06.09.11, 13:16:02 0
-
Ahoj, pro Grand Finale se nam podarilo domluvit v luxusnim casinu Kartac v palaci Savarin v Praze, kousicek od Vaclavskeho namesti. Grand Finale se bude konat v sobotu 1.10. Muzete se tesit opet na spoustu zabavy, ceny v podobe CPTcek, poharu, cen od JimBeamu. Blizsi informace a pozvanka bude zverejnena po uzaverce soutezi.
- [59] vojta88 Úterý, 06.09.11, 12:13:38 0
-
ja mam napsano 23.9., ale jiste to nevim...
- [58] Deathpro32 Úterý, 06.09.11, 11:51:38 0
-
jj, aj mňa by zaujímalo...tak nejak počítam, že to bude posledný sept. víkend, ale rád by som počul oficiálne stanovisko.
- [57] V3nd3tta Úterý, 06.09.11, 0:28:29 0
-
Cau, kdy bude GF? hledal jsem vsude ale nenasel. Bezi posledni mesic,uz by jste mohli pomalicky nejak zkonkretizovat, kdy, kde apod. diky
- [56] andulka_sk Pondělí, 31.01.11, 21:27:09 0
-
Nejedná sa len o tvoj prispevok je ich viac a mala som namysli aj prispevky z fóra " Semifinále" Ale už to nebudem rozoberať,
- [55] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 21:18:18 0
-
Děkuji ti za vyjádření Ani. Chtěl bych se ještě zeptat, jestli bys mohla konkretizovat ty dané příspěvky? A nebo stačí napsat, jestli se jedná konkrétně o můj příspěvek?
- [54] andulka_sk Pondělí, 31.01.11, 20:40:00 0
-
TO: Jakub Kříž : Ahoj. Aj ked som sa uz nechcela vyjadrovat, aby som tu nerobila zlu atmosféru (nie zámerne) tak pre teba to este spravím :-). Po príspevkoch o mojom postupe na GF som povodne ani nechcela ist do Brna. Ale po zvážení, že aspon pricuchnem ( psí cumák :-) ) zivým turnajom, budem reprezentovať SVK, proste uvidím ako to prebieha som sa rozhodla ze tam pojdem. Turnaj som zacala naozaj nervozne, no po case som si turnaj zacala uzívat. K mojej hre. Ako sa uz napísalo hrala som opatrene, to je pravda . Snazila som sa hrat len dobré karty.Nechcela som vypadnúť ako prvá a pri stoloch som chcela byt co najdlhsie , aby som sa mozno nieco priucila od skusenejsích hrácov. Urcite som turnaj nesla vyhrat. Ciele na umiestnenie (nie na výhru) v turnaji sa menili postupom casu. Uz to ze som postupila na FT bol pre mna velký uspech a po výhre v turnaji ani nehovorím. Velmi som sa tesila. Momentálne mám po niektorých príspevkoch zo vsetkého zmiesané pocity.
- [53] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 16:47:01 0
- [52] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 16:46:55 0
-
Jak říkáš...;-) Nehrál jsi špatně, měl jsi prostě těžkej stůl :-D
- [51] tibko87 Pondělí, 31.01.11, 15:54:36 0
-
To Gubbi: Tak tak, presne. Bola sranda. Pri ostatnych stoloch to bol samy pokerface :) Aj ked fakt, karty moc nechodili a moja hra tiez nebola nic moc. Ale nevadi, mozno nabuduce. A skoda ze sa ti nepodarilo dostat na FT. Lebo z nasho povodneho stolu tam boli az traja + 10. atakdale. Aj to len ukazuje, ze som to mal od zaciatku tazke proti takej kvalite :-D
- [50] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 15:02:55 0
-
Tibko, jsem rád, že jsi si i přes nepřízeň karet užil atmosféru u našeho stolu, hlavně že byla sranda, ne? ;-)
- [49] tibko87 Pondělí, 31.01.11, 14:56:09 0
-
Zdravim vsetkych. Tiez by som chcel podakovat organizatorom a vsetkym zucastnenym za skvely turnaj. Myslim, ze to bola adekvatna bodka za zimnym semestrom a dufam, ze v lete to bude podobne, mozno aj lepsie. Snad sa mi podari opat postupit ;) Hlavne som rad, ze som sa konecne na GF dostal, kedze v minulosti som musel ucast odmietnut z roznych dovodov. No a samozrejme gratulujem vsetkym na FT k uspechu a Andulke, ktorej ako jedinej slecne sa to podarilo vyhrat :) GG
- [48] puncel11 Pondělí, 31.01.11, 14:17:12 0
-
moc dobry turnaj, s dobrymi hracmi, s dobrymi cenami:) Zahral som si dobre, az na moje misclicky ktore stali za to:-D spoznal ludi, s ktorymi sa stretavam len za obrazovkou, a to ma fakt tesi... vela stastia a dufam ze sa stretneme i nabuduce v podobnej zostave a budem moct prist :) GL
- [47] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 14:10:10 0
-
To Pavol: Ahoj, ale já si nejsem vědom toho, že bych někde tvrdil, že si to nezasloužila.:( Je to přesně tak, jak jsi psal. Andulka měla nějakou taktiku, té se držela a ta ji dovedla až k vítězství. Tečka, konec. Můj úvodní příspěvek byl možná až moc osobní, ale myslím, že může k lesčemu podat vysvětlení.
- [46] Pondělí, 31.01.11, 12:52:32 0
-
cus lidi,tak ja jsem si z Grandu odnesl rani kocovinu :p co je vic!!!! gratulace vsem :) Někdy vyhraju turnaj ja se svym loose agresiv stylem a nekdy vyhraje turnaj super Tight tak to proste je :D a komu se to nelibi ,tak by taky mel hrat jedno s toho :D
- [45] johny3333 Pondělí, 31.01.11, 12:44:39 0
-
Jardo nemáš za co děkovat,vždyť to je přece normální podpora a navíc můžu řict,že mě vyřadil 3.nejlepší hráč Grand finále:))))
- [44] johny3333 Pondělí, 31.01.11, 12:43:35 0
-
Ondro děkuji za kompliment moc to potěší.Rozhodně to bylo super a jsem rád,že jsem tam mohl sedět zrovna s tebou.Celkově to byl dobrej stůl:))
- [43] pumpa_pk Pondělí, 31.01.11, 9:28:16 0
-
Ahoj Jakub, samozrejme ze je normálne ak fandíš iným (a fandi komu chces ) ja ti to neberiem. Len ma rozculilo vyjadrenie ze si to nezaslúžia. Dnes už mám (aj pom vašich príspevkoch) hlavu chladnejšiu. Mozno ze to naozaj beriem az moc osobne (to bude ono :-) ). Moj pohlad: Andulka mala pred turnajom svoju predstavu , ktorej sa držala od zaciatku az po koniec turnaja a myslím si že Andulkina hra na turnaji vystihuje aj jej celkový typ hrania. Určite je čo zlepšovať (ale to je stále si myslím). Anka sa určite večer vyjadrí. Pekný deň.
- [42] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 8:28:35 0
-
To Pavol a Andulka: Tak trochu tuším, že příspěvek 29 byl mířen hlavně na mě. Předem chci upozornit, že jsem nikdy nezpochybňoval Andulčin postup na GF a ani její výhru. Pokud ovšem neberete za zpochybňování vyjádření, že na FT měla neuvěřitelné štěstí. Svým příspěvkem jsem chtěl vysvětlit (minimálně můj) důvod, proč jsem fandil určitým hráčům. To je ale snad normální, že má člověk své oblíbence nebo ne? Co se týče kritiky, nevím moc, o čem Pavole mluvíš. Můj příspěvek nebyl míněn nikterak zle. K části tvého příspěvku zaměřeného na profesionály se již dostatečně vyjádřil Milan. Mě by to ani nenáleželo, jelikož profesionál opravdu nejsem. Závěrem by mě zajímalo, jaký typ hráče (podle tebe) Andulka je? Byl bych taky velice rád, kdyby se ke všemu vyjádřila i Andulka. Možná, že by se tak i spoustu věcí urovnalo.
- [41] jviper Pondělí, 31.01.11, 1:31:29 0
-
Zdravím všechny, taky svoji troškou přispěju do diskuze. Určitě nejdřív poděkování jak organizátorům, všechno zvládli na jedničku, ale hlavně moravským klukům, kteří mi drželi palce, dělali skvělou atmosféru a „tlačili mi to“ na FT :) Díky Vladovi a Johnymu, ale samozřejmě i ostatním, kteří mi fandili. Vlado zaslouží opravdu absolutorium, nevím, kdo jiný by se zachoval tak jak on, přišel, pokecal, fandil, dal si sitko atd., navíc po tom, co dvojnásobně smolně nepostoupil na GF, Vlado vydrž a bojuj, příště už to určitě klapne, budu ti držet všechny palce, co mám :). A určitě gratulace všem Moravákům na FT - Mildovi, Sykisovi i Sleeperovi, v top 6 jsme byli 4, což jen potvrzuje, že domácí půda byla prostě naše, skvělá práce kluci! A také samozřejmě, i když už jsem jí gratuloval po turnaji, slečně vítězce, první slečně, co vyhrála velký Grand. Myslím, že vše podstatné už bylo řečeno, takže za mě ti přeju hodně štěstí do budoucna a doufám, že příští sezonu budeš daleko víc sbírat body, opět postoupíš na GF a dokážeš všem, že tvůj úspěch nebyl jen dílem náhody a štěstí, jak si mnoho lidí teď myslí. A ještě, vzhledem k tomu, že v Kajotu i pracuju, tak mám určitě radost a díky za všechny pozitivní ohlasy co se týče našeho klubu, nezaznamenal jsem myslím žádné negativní, což je super třeba oproti minulému Grandu.
- [40] deXtr0133 Pondělí, 31.01.11, 1:11:16 0
-
Taky pridam moje pocity po GF. V prvni rade chci rict ze se mi cele finale fakt moc libilo, to jsem ani necekal ze to bude takovy zazitek. Poznal jsem spoustu lidi ktere znam jen podle nicku z onlinu a o tom to myslim cele je, prijet se pobavit a pokecat a te zabavy vcera bylo fakt dost :). Co se tyce organizace ta byla opravdu spickova, i treba detail s jidlem za luxusnich 30 kacek velmi mile prekvapil. Ohledne vitezky, muj nazor na to je, ze jakykoliv turnaj muze vyhrat kterykoliv hrac, je jedno jak zkuseny. Andulka prisla s taktikou hrat jen nejlepsi karty, pro vetsinu z nas to je z dlouhodobejsiho hlediska hra nedostatecna na to se casteji prosazovat, ale kdyz ji to cely turnaj chodilo, tak proc tak nehrat ze? Ja proti tomu nic nemam. Nazory ze si to nezaslouzi jsou dvojsmyslne. Z hlediska cele ligy si to urcite nezaslouzi, ale kdyz vezmu vcerejsi turnaj, tak v tom hrala presne podle taktiky a vyhrala zaslouzene. Jak rikal sykis a v tom mel uplnou pravdu, co ja jsem videl a to jsem s ni byl na stole dlouhou dobu, tak nikoho nesuckoutovala, vzdy byla s kartama lepsi (teda az na jednu handu s tou flush draw, ktera stala Cfoxe turnaj). Ja osobne jsem si dobre zahral, sice teda znam lepsi reseni jak odhazet vice nez hratelny 27k stack, ale to uz je muj problem :) Aspon je zazitek byt s Johnym na jednom stole, tam o srandu neni nouze :)). Tim bych chtel jeste jednou pogratulovat vitezum a podekovat za krasny turnaj a budu se tesit do dalsi sezony na boje v lize.
- [39] pumpa_pk Neděle, 30.01.11, 23:23:22 0
-
TO 38: jj, asi tak :-)
- [38] johny3333 Neděle, 30.01.11, 23:14:12 0
-
Lišáku absolutní souhlas a Pavle Tvé příspěvky jsou velmi úsměvné:)),ale beru to jako,že se zastáváš své přítelkyně,což Tě svým způsobem omlouvá
- [37] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 22:59:21 0
-
To Pavol: podla mna ca90% ludi kto postupilo na GF ma normalny zivot, pracu,skolu, vari a upratuje takze s tym vobec neargumentuj ze to su "profesionalove" turnaje sa vacsinou zacinaju az od 20:00 tak ak to chces zahrat, tak mas moznost sa zaregistrovat skor a zapojit sa neskor do turnaje, takze tiez neni najlepsi argument...
- [36] Etnobadigo Neděle, 30.01.11, 22:58:53 0
-
Poker je dlouhodobě o umění, ale krátkodobě o štěstí. Toť můj názor. To, že GF vyhraje amatér jako já mě vůbec nepřekvapilo a Anně gratuluju ;)
- [35] johny3333 Neděle, 30.01.11, 22:58:15 0
-
Já se Andulko zamýšlím a proto jsem píšu.Jak napsal Gubbi.Já osobně jsem Tě u stolu měl snažil jsem se o nějakou konverzaci popřípadě joke,ale Ty jen máš svůj pokerface a v breaku hupky šupky za svým gangem.Je to samozřejmě Tvá věc,ale ono je těžké se bavit s někým kdo nemá zájem a proto své názory musíme vyjadřovat touto formou.Opět opakuji,že doufám v Tvoji větší aktivitu v Unipokeru a přeji Ti GL!!
- [34] Neděle, 30.01.11, 22:55:40 0
-
To Pavol: Hele, tou větou si prostě neuvěřitelně shodil "profesionály"...já se pokerem živým, stojí to stejně hodin, jako jakákoliv jiná práce, mám malou dceru atd., takže povinností doma je mnoho. Jen bych rád, abys nebyl hned tak hrr, fakt se mě to třeba dotklo...
- [33] SavageCZE Neděle, 30.01.11, 22:41:32 0
-
Ahojte, díky moc za pozitivní ohlasy, právě jsem vydal článek včetně rozhovoru s Aničkou a obsáhlou fotogalerií, která bude velice brzy doplněna o další fotografie od Lukáše. Až se Pavle vrátí z hor, tak by měl dokončit upload fotografie do profilu, takže tyto portrétovky půjde rovnou i vložit do profilu na UNIpoker.
- [32] pumpa_pk Neděle, 30.01.11, 22:41:13 0
-
To Milan: upresním : napr.: ak prídem z práce o20:00 tak asi nestiham hrat turnaj ktorý je o 19:00 To Vaclac: nikomu nic nezazlivam , len som chcel podotknut ze Andula mala odvahu na ten turnaj prist
- [31] gubbi79 Neděle, 30.01.11, 22:38:26 0
-
Andulko: já osobně jsem se s tebou během celého turnaje nepotkal na stole, takže nemohu objektivně soudit, ale zaráží mě jedna věc. Když jsem se dostal poprvé na GF, tak když jsem tenkrát do Brna přijel, snažil jsem se pozdravit s co nejvíce lidmi, hlavně pak s těmi, kteří už měli nějaké "pokerové jméno" v rámci unipokeru. Prostě měl jsem jako nováček snahu trošku se mezi ty mazáky začlenit. Tebe jsem během GF viděl jen sedět u stolu s kameným výrazem ve tváři (u nás se tomu říká promiň ten výraz: studenej psí čumák). Nepřišlo mi, že bys měla snahu se nějak začlenit... možná respekt, možná nezájem... nevím, třeba jsi se s jinými lidmi bavila...
- [30] gubbi79 Neděle, 30.01.11, 22:27:09 0
-
To, že tři hráči nepřijeli na GF, když se před tím omluvili, je snad něco úplně z jiné mísy, ne? Neznáme, jestli to byly důvody rodinné, zdravotní, či jiné... Každopádně to je věc každého, zda na GF přijede, nebo ne. Pozici si vybojovali, mají nárok přijet, ale stejně tak mají nárok nepřijet a nikdo by jim to neměl zazlívat.
- [29] andulka_sk Neděle, 30.01.11, 22:24:54 0
-
Ahojte, Chcela by som sa poďakovať organizátorom za super turnaj, ktorý som si maximálne užila. Ďakujem aj všetkým za gratulácie. Mrzí ma len to že pred GF malo pár ľudí negatívne názory, ktoré sa tu aj vyjadrili......, na turnaji nikto nič ...., a teraz po turnaji to tu je zas. Myslím si že pár ľudí by sa mohlo zamyslieť. Však Poker je tu pre všetkých.......
- [28] pumpa_pk Neděle, 30.01.11, 22:19:06 0
-
Nikoho neurážam , aspon som to nezamýšlal. Ale nie že by ste radsej riesili to , ze niektorí hráci, ktorí postupíli sa turnaj nedostavili (mozno mali na to vazny dôvod) , ale radsej tu budete vypisovat ze Andula si to vyhrat nezaslužila. A tí čo ani neprišli na GF si zaslúžili postupiť? Asi tolko
- [27] gubbi79 Neděle, 30.01.11, 22:03:08 0
-
To pumpacc: na post tohoto typu jsem se opravdu těšil :-D Čekal jsem, který Slovák s tím vyrukuje...
- [26] Neděle, 30.01.11, 21:58:05 0
-
Ahoj, jako první opět poděkuju organizátorům, tentokrát to bylo opravdu vydařené, klobouk dolů. Jsem rád, že jsme se zase všichni viděli, panovala přátelská a fair atmosféra, to je nejdůležitější. Vítězce jsem v HU přál štěstí, upřímně jsem jí pogratuloval po vítězství a mám za ni radost. Neznám ji, věřím, že je to pro ni velký den a tak trochu sen, hodně úspěchů i nadále, snad ti k tomu dopomůže i tvůj pokerface, který mě opravdu zaujal :) Jak jsem tam řekl, pro UNIpoker jako takový je vítězství "holky" taky malý dárek, naláká to další skupinu hráček a hráčů. UNIpoker od toho je, aby nastartoval nové hvězdičky atd., jsem toho jasným důkazem (neříkám, že jsem hvězdička, ale díky UNI jsem získal bankroll, již 4 ČPT vstupy atd...). Systém je nějak nastavený a nemůže se prostě kritizovat nebo litovat nebo jak by se to dalo nazvat, že vyhraje člověk, který se tolik nesnažil jako ten, který byl v čele žebříčků atd. Nedá se říci, že je to nespravedlivé, že si to někdo zaslouží více nebo méně. Pro mě je UNI taky srdcovka, však to víte, ale včera mi opravdu nebylo téměř líto druhého místa, a to jsem soutěživý člověk. Buďme fair, přející a prostě... hrajeme poker, ne šachy, někdy ani zkušenosti nestačí a v tom je ta krása. Díky všem, těším se zase na vás :) Vyjádřím se ještě k postu kluků, trochu ěm zamrazilo, doufám, že se nic nestalo, jak píšete o té cestě domů :/ A nakonec k příspěvku 25, Pavole, vůbec tě neznám, chápu, že tě tu něco rozčílilo a chtěl si se vyjádřit, ok, ale k té větě, kde zmiňuješ, že někteří jsou profesionálové a nemusí chodit do práce, vařit atd. - věř mi, že pokud se chceš pokerem živit, je to práce minnimálně stejně náročná jako jakákoliv jiná, dle slov mnohých profesionálů i mnohem náročnější, s čímž souhlasím a že nemusí vařit atd. - to snad ani nemyslíš vážně, je to urážlivý a fakt si myslím, že si to přehnal, mě se to dotklo, i když to třeba nebylo mířený přímo na mě.
- [25] pumpa_pk Neděle, 30.01.11, 21:40:04 0
-
TO: Jakub Kříž - najskôr niekomu gratuluješ a potom ho ideš kritizovať!? Chcel by som poznať tvoje myšlienkové pochody. Niektorí ste tu asi páni profesionáli a nemusíte chodit do práce, doma varit upratovat..., resp. okrem pokru nepoznáte nič iné. Ak tu nechcete takých hráčov ako Andulka tak si vytvorte vlastný súkromný klub-podľa vašich pravidiel a potom budete spokojný ak vyhrá len váš člen.
- [24] Sykis1 Neděle, 30.01.11, 21:22:12 0
-
Ahoj všem, včerejší den splnil moje očekávání nadevše a to nejen kvůli tomu, že jsem se prokousal po všech těch rozdaných suckoutech a neodpostitelných "nechutnostech" až na FT :-D LOL. Snad jsem taky trochu něco uhrál svým umem. Rovněž jsem rád za včerejšek- pro to hlavní, že jsem opět možnost setkat se s vámi všemi, které znám díky Unipokeru a rovněž jsem měl možnost poznat nové lidi (Vladan, wwwejce.....)- viz. příspěvky Johnyho a Jakuba Kříže ;). Gratujuji vítězce a rovněž nejen jí, protože Koubitch, MilanB, Sleeper rovněž předvedli, že byli na svém místě ( FT )a hráli výborně. Obrovský dík patří klukům organizátorům a musím s potěšením konstatovat, že Unipoker jde podle mě NAHORU a je to vidět nejen na Grandu !! Palec nahoru !!! Úroveň organizace celého Grandu, vychytání chyb z minula, SNG, jídlo .....prostě paráda a těším se už teď na další setkání s vámi všemi- to je taky to, proč to HRAJU ;) Takže GL všem přeje Sykis ( pan Kýbl) :-D
- [23] Maestricek Neděle, 30.01.11, 20:57:12 0
-
Díky Kluci :)) skoro mi slzička ukápla ;)
- [22] Maestricek Neděle, 30.01.11, 20:56:02 0
-
Díky Honzo ty taky a díky za pozvání... pokud budu mít dost času tak pozvání jistě příjmu a přijedu se na Vás do Ždáru mrknout. A to hlavní, málem jsem zapoměl v mém příspěvku uvést Moravskou magickou "riverovou srdcovou 5" na split pot, kterou jsme tak dokonale dotlačili svou intuicí MIlanovi a Jardovi :)) VNH kluci :))
- [21] GhostJ Neděle, 30.01.11, 20:55:44 0
-
Úplně bych zapomněl poděkovat organizátorům.. Myslím, že to krásně charakterizoval ve svém příspěvku Vladan.. Hoši děkujem.. Super práce, jen tak dál..;) Jinak jsem byl také rád, že jsem mohl po delší době vidět známé tváře a poznat hráče, které znám jen podle nicků.
- [20] gubbi79 Neděle, 30.01.11, 20:54:12 0
-
Jak říkáš johny, Vladan se ukázal jako velice fajn kluk a "srdcař". Spousta lidí v jeho pozici by byla spíš naštvaných a na GF by se ani neukázali. On přišel a byla s ním sranda... fandil, zahrál si sitka... prostě respekt chlape!
- [19] johny3333 Neděle, 30.01.11, 20:50:12 0
-
for Vladan: seš borec a klobouk dolů před tebou.Přestože jsi se na Grand smolně nedostal,což mimochodem je podle mě velká škoda,jsi za náma došel nás povzbuzovat a za to Ti patří velké DÍKY.Jsem moc rád,že jsem měl tu možnost Tě poznat.doufám,že se brzo uvidíme na věhlasne ŽPT 2011!!!
- [18] gubbi79 Neděle, 30.01.11, 20:47:23 0
-
Já jsem se včera dobře bavil a o tom to je hlavně. Měl jsem sice ambice dostat se konečně na FT, ale což, milanb si to nemyslel - NH:-) Jsem rád, že na FT se dostali alespoň někteří z těch, kteří dlouhodobě předvádí velmi slušný poker - milanb, sykis, sleeper... a jak už tomu bývá, propluli na FT i někteří, kteří prostě byli jen na vlně... Ještě jednou gratulace Andulce, i když já osobně tomuto výsledku dám váhu až ve chvíli, kdy se Andulka bude prosazovat i nadále v další sezoně unipokeru. Zatím je to pro mě jen "on the wave"... Stejně, jako jsem doporučoval danburymu minulé GF, nenech se tím výsledkem pobláznit a raději zajdi na několik turnajů s menšími buy ins a nevyhoď těch 10,5k na jednom turnaji ČPT. Jinak dík všem, kteří mi fandili, rád jsem se všemi se kterými jsem mohl aspoň chvíli mluvit pokecal... GL v další sezoně!
- [17] johny3333 Neděle, 30.01.11, 20:46:44 0
-
Dlouho jsem uvažoval zda napsat a hlavně co.Nakonec po přečtení příspěvku od Jakuba jsem se rozhodl jsem něco vložit.Absolutně do posledního slova vystihl Jakub moje pocity.Stejně jako pro něj je pro mě Unipoker srdeční záležitostí.Je mi jasné,že hned v první sézóně nebude pro Andulku Unipoker znamenat to co pro nás,ale z jejího zisku bodů a celkového hraní letošního semestru mě přepadá zklamání.Nedokážu totiž pochopit proč jsi hrála jen freerolly a nic jiného a ani jsi nenahrála screenshot z vyhraného freerollu na kterém si vyhrála cca 55 dolarů a ani poté jsi nehrála freezeout další týden,což mě osobně prostě nenechává chladným.Jak už psal Kuba nic proti tobě a Slovákům,ale včera to bohužel nevyhrála ta správná osoba,ale to neznamená,že jsi nehrála dobře.Prostě je potřeba se už konečně zamyslet nad systémem ligy.Grand má být pro ty nejlepší hráče,kteří celý semestr podstivě dřou na body a potom si za ty zásluhy zahrají Grand.Doufám,že v příštím semestru nám ukážeš,že Tě Unipoker opravdu chytl za srdce a budeš hrát vše co půjde a co Ti čas dovolí.Hodně štěstí v dalším semestru.
- [16] Maestricek Neděle, 30.01.11, 20:38:10 0
-
"Double Bubble" děkuje Všem hráčům za hezké, někdy trošku trapné okamžiky:D A je rád, že mohl povzbuzovat zástupce regionu Morava, především Jardu Koubu, kterému touto cestou ještě jednou gratuluji ke skvělému 3. místu a prolomení smolné šňůry, která ho v LIVE turnajích provázela.... Dále Romanu Zídkovi, který trošku smolně vypadl na pro mě krásné 4. pozici, Milanovi za skvěle předvedenou celoturnajovou hru a za cenné rady, které mi posléze předal u pivečka a hlavně slečně, která tento turnaj vyhrála a ukázala, že z naprosto neskutečné pozice žebříčku se dá proplout s notnou dávkou štěstí a jistě zkušeností až k FT a posléze tento turnaj s ligovou špičkou dotáhnout až do vítězného konce. GRATULUJI a těším se na výsledky z CPT na které budeš hlavně ty tuto ligu reprezentovat... Hodně štěstí i tam... A v neposlední řadě poděkovat vedení UNIpokeru za krásnou nervy drásající atmosféru a za celý průběh GF... Dík patří též celému personálu ligy, bez kterého by se jen těžko dala taková senzační atmosféra vytvořit... Snad se mi příští semestr podaří prokousat též na GF a ukázat, že ji já patřím mezi lepší hráče, kteří tuto ligu pravidelně hrají... byla tam dobrá moravská parta, která při sobě držela a obsadila u FT myslím nejvíce pozic... jsem rád, že jsem se mohl osobně seznámit s lidmi, které jsem doposud znal pouze podle nicknamů od online stolů a zažil s nimi spoustu té předem zmiňované legrace... Toť asi Vše a pokud jsem zde někoho zapoměl tak díky naprosto Všem za luxusní odpledne a večer, které jsem jako neúčastník GF mohl také prožít... Díky;))
- [15] GhostJ Neděle, 30.01.11, 19:57:33 0
-
Ačkoliv vítězce v předcházejícím příspěvku gratuluji. Nemůžu se ubráni zklamání z výsledku GF. K potencionálním vítězům jsem se už vyjadřoval dříve. Pro lidi, které to zajímá bych rád vysvětlil důvod mého zklamání. Nejde o to, že GF vyhrála slečna, nejde ani o to, odkud vítězka je. Mrzí mě, že tento pokerový svátek vyhraje hráč/ka, která dle mého názoru nemá k Unipokeru až zase takový vztah i když je možné, že se mýlím. Nemám tím namysli, že je daná osoba v rámci Unipokeru nováčkem a hraje ligu první sezónu. Jde mi o to, že v průběhu celého cyklu daná osoba nejeví snahu ani touhu se v žebříčku jakkoliv posunout. Faktem je, že pravidla byla nějak nastavena a ty jsi jich, ať již vědomě nebo nevědomě využila. Tvé vítězství nechci a nebudu nijak zpochybňovat, je na každém jak hraje. Tebe včera tvůj styl dovedl až k vítězství. Jak už jsem psal, měl jsem možnost sledovat tvou hru pouze na FT, takže jsem velice zvědav a těším se, až se potkáme u stolu a budu mít možnost si s tebou osobně zahrát. Do budoucna ti přeji další úspěchy a držím palce při reprezentaci Unipokeru. Omlouvám se za tento crying post, ale Unipoker je pro mě trochu srdeční záležitost.
- [14] GhostJ Neděle, 30.01.11, 19:01:05 0
-
Zdravíčko, ještě jednou gratulace vítězce a i ostatním účastníkům FT. Dle mého se až tak nejednalo o výhru disciplíny nad zkušeností, ale o výhru až neuvěřitelného štěstí, které Anču minimálně v průběhu FT provázelo (během turnaje jsem neměl možnost sledovat). Mám pocit, že včera byl prostě její den. Ke konci naší cesty bych se nechtěl vyjadřovat.
- [13] puncel11 Neděle, 30.01.11, 18:17:26 0
-
foxi jak cesta skoncila smutne? Andulka sa rozbieha:D posledny Freeroll vyhrala, Semifinale vyhrala, GF vyhrala...
- [12] Joe-Hovado Neděle, 30.01.11, 17:50:44 0
-
Extremely super tight hra vyhrála :), ale každopádně jen tak dál ať se daří přeju ti to. Jsi musela mít sakra štěstí, že tě všechny ruky podržely.
- [11] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 16:36:43 0
-
dufam ze to potvrdis s tym,ze sa umiestnis na prednych poziciach v dalsej sezone :)
- [10] andulka_sk Neděle, 30.01.11, 16:18:48 0
-
Ahojte. Tak 1.miesto je na Slovensku. :-)
- [9] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 15:38:19 0
-
ak mam na vyber, tak preferujem cashku a nie turnaje
- [8] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 15:37:50 0
-
jj, cashka ok, takze ten den som mal so vsetkymi vydajmi zadarmo resp. v plusu :) bohuzial nasa cesta domov skoncila smutne :(
- [7] puncel11 Neděle, 30.01.11, 15:32:17 0
-
foxi a ako na cashke? aspon cosi zarobene?:) vidis mozes povedat ze ta vyradila aspon vitazka:P
- [6] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 13:11:48 0
-
btw a zobudil som sa az teraz, takze predpokladam ze este spia :)
- [5] V3nd3tta Neděle, 30.01.11, 13:11:21 0
-
ja som sedel na cashke :) takze z FT som nic nevidel :P
- [4] Evicka7 Neděle, 30.01.11, 12:56:24 0
-
Evička nie je doma, išla na náívštevu za otcom. Ja čakám tiež. ............. Juraj
- [3] puncel11 Neděle, 30.01.11, 12:21:50 0
-
co ste vsetci ticho? co sa nikto nevyjadruje:D ci vsetci este spite? :) chcem vediet ako to prebiehalo:D alebo si budem musiet pockat na clanok...
- [2] puncel11 Neděle, 30.01.11, 1:29:52 0
-
tak disciplina vyhrala nad skusenostami.... dobry turnaj, rad som sa svami stretol, a dufam ze sa vidime opat niekedy:-)
- [1] puncel11 Neděle, 30.01.11, 0:54:34 0
-
prave som dosiel do Olmika.. ake spravy to prave ku mne dorazili:-D gratulace a este raz gratulace na slovensko :))) GG