Fórum > UNIpoker > Novinky/změny/úpravy pro ligu LS 2011
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [19] kubalive Středa, 02.02.11, 22:06:40 0
-
To je to obdobi ligove prestavky, kdy se nehraje a tak se alepson musi resit takovehle veci :-D
- [18] Středa, 02.02.11, 22:01:53 0
-
Hele, já s tím více méně souhlasím, že třeba 35k vs. 10k start stack byl zajímavej rozdíl, asi přehnanej. Ale teď se mi to zdá v poho, nehroťte to tolik. Viz letošek, bylo tam 42 hráčů, takže no problem. 50 jich bude maximálně, uvidíte a vzhledem k tomu, že ITM je 10 lidí, řekl bych že je to celkem rozumný. V ČPT to tak třeba je, ale tam jsou velmi slušný a rozdílný odměny ještě mimo finále - 1. 100k cash, 50k na vstupech atd. - motivace hrát a hrát, i když už máš finále jistý. Takže to nejde srovnávat, tady je fak tpotřeba nějaký motivace, aby hráč hrál poctivě celý semestr.
- [17] kubalive Středa, 02.02.11, 21:18:56 0
-
Vsak v poradku at jsou zvyhodneni, ale 3x vic? Zeptej co by rekli hraci na finale CPT, kdyby mel prvni 3x vic chipu, nez ty ve spodu (pro info loni mel chip leader 22500 a short 14400). Jinak jsem pro oceneni vysledku v prubehu semestru(klidne i vyssimi chipcountzy nez jsou ted-napr. o 2K), ale v semifinale se neocenuje extra prace za semestr, ale trefeny turnaj - tedy se trochu pletes dve veci dohromady, ktere spolu temer nesouvisi. Semifinale je obecne dobra vec(musi byt o co hrat), ale to pricitani je znacne nestandardni (nerikam, ze obecne spatne, ale nejjednodussi by bylo dat semifinale jen pro 11. az 40. misto), ale musi se tomu dat do rozumne hranice.
- [16] gubbi79 Středa, 02.02.11, 20:31:16 0
-
To kubalive: Těch hráčů, kteří mohou mít na GF více než 25k je maximálně 6 a reálně jich bude určitě míň. Bez ohledu na to, že jsem teď byl první v žebříčku a zároveň v top ten semifinále, si myslím, že si hráči, kteří dosáhnou tohoto double, extra zvýhodněnou pozici na GF za celý průběh semestru zaslouží. To coldik: Taky jsem toto navrhoval, ale proti hovoří dva pádné argumenty: 1. Atraktivita ligy - po dvou, možná třech měsících už by 95% hráčů nemělo zájem hrát, nebylo by o co... 2. V semifinále je možnost eliminovat celkový počet účastníků GF, aby jich nebylo 60.
- [15] Středa, 02.02.11, 19:55:02 0
-
no řešením by i bylo, aby z každýho kraje postoupilo rovnou 20 nejlepších s tím, že prvních 10 by mělo chipy mezi 10 - 20k a dalších deset bez rozdílu pořadí rovných 10k.. žádný semifinále..
- [14] kubalive Středa, 02.02.11, 19:08:49 0
-
Jenom ohledne uprav pravidel. Souhlasim s Gubbim, ze je dobre dat vsem ze semifinale pouze zakladni stack. Bohuzel se nepodarilo odstranit jeden nesmysl v podobe moznosti az 3x vetsiho startstacku nekterych hracu na GF. To proste nedava smysl. Je spravne ze vice bodu ma znamenat vice zetonu, ale ne takhle. Mozne jsou podle me dve reseni. Bud by jisti postupujici mohli ziskat za SF 5000chipu navic, nebo by byl nastaven max. startstack na hranici 25K(nebo méně). Moje znalosti nastaveni finalovych turnaju velkych serii nejsou rozsahle, ale podle me by se nenaslo finale kde by chipleader mel 3x vic zetonu nez nejmensi stack.
- [13] gubbi79 Středa, 02.02.11, 13:56:56 0
-
Přesně tak, viz záložka Soutěže a podzáložky jednotlivých částí ligy. Rovněž pak info v pravém menu pod nápisem Kde hrajeme turnaje? Expekt, BetClic, PokerStars a PokerIdol zůstávají jen na freeroll akce a speciální ligy, které běží paralelně s hlavní ligou. Body ale budou nově počítány do všech částí ligy jen z turnajů na Jetbullu.
- [12] fuertes_ Středa, 02.02.11, 13:52:30 0
-
> [1] - Takže celá liga už bude jen pod jetbullem? Na Expektu a Betclicu už nebudou žádné turnaje do žebříčku, nebo jak to má být?
- [11] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 16:44:38 0
-
Slyšel jsem, že díky změně hracího dne v Plzni budeme mít zájezdy z Prahy. Aspoň se u nás něco přiučíte ;-)
- [10] V3nd3tta Pondělí, 31.01.11, 16:40:51 0
-
neboj, urcite uvidite nejake zname tvare z Prahy na zivych turnaju v Plzni ;)
- [9] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 16:28:22 0
-
Bodování živáků bude jako doposud, protože se čeká zvýšení počtu účastníků v městech, kde dosud nechodilo tolik lidí. Nemusí se nám to líbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak vše, co se s tím dá pro letní semestr dělat .-)
- [8] AlRashaCZE Pondělí, 31.01.11, 16:11:36 0
-
Zdravím, jak to bude s bodováním živých turnajů? Zůstává to při starém , nebo se budou body udělovat i podle počtu účastníků?
- [7] V3nd3tta Pondělí, 31.01.11, 15:29:37 0
-
;-)
- [6] johny3333 Pondělí, 31.01.11, 15:21:52 0
-
Lišáku já bych měl nápad.Třeba díky spolupráci s Jettbullem se bude Grand konat v Card Casinu:)))
- [5] V3nd3tta Pondělí, 31.01.11, 14:55:45 0
-
jj, zmeny jsou konecne take jak jsme si to predstavovali a hraci z top 10 uz nebudou tym padem znevyhodneni. jeste najit nejaky velky klub na prazske turnaje a je to ;)
- [4] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 14:52:27 0
-
Já bych pro tebe měl Vašku tip.. Znám jednoho hráče, má nick "jakemckean" a ten určitě nepohrdne, když mu rozšíříš jeho bankroll na expektu..;) Předem děkuje..:D
- [3] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 14:50:45 0
-
Tak já ho zkusím ještě chvíli šlechtit, než ho zase rozpustím... :-D
- [2] Pondělí, 31.01.11, 14:49:02 0
-
Tak co se týče úpravy pro další sezónu, jsem taky jejím příznivcem. Chápu snahu pořadatelůpro přechod pod jetbull jakožto sponzora CPT (a o tickety do CPT nám jde v závěru ligy vždy především). Vlastně nemam co dodat, nemam co vytknout. Jinak co te týče Tvýho bankrollu, stačí poslat heslo na expekt a já se ho ochotně ujmu :)
- [1] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 14:34:37 0
-
Čau, koukal jsem se, že došlo k některým úpravám oproti poslednímu semestru, tak bych to tu jen vypíchl pro ty, kteří si toho třeba ještě nevšimli. Unipoker přechází co se online hraní týká kompletně se všemi třemi online částmi ligy pod hernu Jetbull. Sice jsem byl navyklý hlavně na Expekt a PS, ale což, podmínky, včetně ligy borců budou pro všechny stejné. Asi už se vzhledem k počtu online hráčů na této herně nedočkáme takových úletů v lize borců jako tomu bylo na Expektu, ale aspoň to bude zajímavější boj o body. To, že se na Jetbull přesunuly všechny freerolly a freezeouty je asi v důsledku fajn, protože to aspoň bude všechno pohromadě. Rovněž s povděkem kvituji úpravu startstacků pro GF LS 2011, doufám, že teď už je podoba definitivní - pro top ten regionu zůstává progrese jako tomu bylo doposud (20k pro prvního 10k pro desátého). Pro online semifinále 10k pro každého z top ten semifinále - tedy nově bez dle mého názoru nespravedlivé progrese vůči celkovému žebříčku. Myslím si, že tyto úpravy posouvají Unipoker ligu zase o level výš. Jetbull se alespoň z výzdoby na GF zdá být dobrým partnerem, tak snad to bude šlapat. Jen teď nevím, co s bankrollem na Expektu :-D