Fórum > UNIpoker > UNIPOKER - VIP klub nebo sance pro novacky?
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [10] Ca11away Pondělí, 31.01.11, 19:56:29 0
-
no spis mne prijde, ze sis z meho postu vytahl jen to spatne . .za prve nikoho nenapadam jen jsem napsala svuj pocit predne nemam nic proti nikomu z vas, je fajne o vas slyset na CPT nebo probirat vase screeny a rikat si, ze by to fajn, kdyby se to cloveku jednou taky povedlo dale UNIPOKER je fajn projekt, kterej ma urcite svoje misto na slunci a je prave zajimavej tim, ze i novacci maji sanci si o neco zahrat ale jak jsem psala vyznelo mne to tak z poznamek na foru, kdy mne prislo, ze Andulku nekteri zbytecne napadaji . . mne by ty poznamky asi taky na klidu pred GF nepridaly.,. . nic vic nic min za tim nehledej
- [9] johny3333 Pondělí, 31.01.11, 18:37:36 0
-
Milá Pavlo.Nedá mi to a musím reagovat na Tvé nemístné poznámky.Měla by sis uvědomit,že bez nás jak Ty říkáš VIP hráčů by byla liga úplně někde jinde.Mnozí z nás se na jejím růstu a vývoji podílejí na všech možných frontách.Já osobně mohu upřímně opakovat,že Unipoker je pro mě srdeční záležitost.Než totiž má milá začneš někoho napadat,tak se o něm vše zjisti.Myslím,že absolutně nechápeš o co jde a proto pochop,že i my VIP jsem jednou byly těmi nováčky a jen díky snaze se zlepšovat jsme se stali VIP.Unipoker je takový rodič,který vychovává své děti a některé ty ratolesti dosáhnou úspěchů a díky tomu se Unipoker rozrůstá a nabírá na exkluzivitě.Jakub Kříž je podle mě skvělej kluk i hráč a Ty ho tady napadáš a nejen Ty i přesto,že ho vůbec neznáš.Už konečně pochopte všichni,kteří mají výhrady proti našim příspěvkům,že zrovna nám jde o to aby ta liga byla čím dál lepší a nikomu nebráníme aby ji hrál.Takže tímto doufám jsou u konce veškeré příspěvky které napadají nás VIP jak říkáš.
- [8] Pondělí, 31.01.11, 18:08:42 0
-
no já na LS plánuju bejt do Top40.. snažit se už nebudu a třeba to nějak klapne :)
- [7] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 18:03:50 0
-
Pokud myslíš diskusi před SF se CFoxem, tak to bylo myšlené jako sranda. Samozřejmě, že jsem se snažil dostat na FT, ale ne z důvodu, abych znepřístupnil postup na GF někomu jinému, ale z důvodu abych vylepšil svou startovní pozici. Bohužel ani to mi nakonec nestačilo.:D Jinak si myslím, že pořád nechápeš, co jsem všemi svými příspěvky měl namysli. Schválně se podívej, kolikátá Andulka skončila v rámci aktivovaných hráčů. Možná ti to pak dojde.;) Já vůbec nekritizuji systém postupu ani to z jaké celkové pozice postoupila.
- [6] Sykis1 Pondělí, 31.01.11, 17:38:29 0
-
Ahojky všem, jsem toho názoru, že není důvod nic segmentovat a řešit tady, kdo je VIP a kdo je jen lucky pěšák někde v poli. Naprosto chápu příspěvky jak Jakuba Kříže (a to všechny) a rovněž Gubbiho- oba mají podle mě 100% pravdu a rovněž ani jeden z nich nesnížil výkon vítězky GF !! Mysleli to jinak a mají pravdu. Jeden problém je do budoucna odstraněn novou progresí chipů v semifinále a víc řešit netřeba, protože Unipoker je právě o tom (jak psal MilanB), aby otevřel cestu všem, kteří nemají spoustu peněz (proto freeroly), nemají spoustu času (proto semifinále a možnost postoupit ze zadních pozic- třeba v případě Andulky) a nemají spoustu zkušeností a to je právě důkaz toho, že i takovýto člověk může s námi všemi hlavně HRÁT ba co víc i VYHRÁT...to je přece na tom všem to nejvíc SUPER ;).... Pokud by někdo hrál poker "výše" tak nebude řešit Unipoker...... Tenhle systém se mi líbí a třeba na MilanoviB je vidět, že prostě umí a potvrdil to už 4x za sebou na GF na předních pozicích. Já jsem osobně maximálně s Unipokerem a jeho myšlenkou spokojenej a splňuje přesně to, co od toho chci- setkávat se s lidmi, kamarády........ne prachy ne vítězství....;) GL všem Sykis
- [5] Ca11away Pondělí, 31.01.11, 17:22:58 0
-
mne se omlouvat nemusis, ale spis Andulce..ta prece nemuze za to, jak postup do GF byl nastavenej...stejne tak za to, ze se Slovaci neaktivovali . . mne taky treba mrzi, ze nejsou odstupnovany chipy treba i v SF, protoze kdyz clovek celou dobu hraje okolo 20.ho tak nema o co hrat Btw: na VIP jsem narazela i tim jak se nekteri pred a v prubehu SF vyjadrovali k tomu, ze by mel postoupit nekdo mimo prvni desitku . .cele to opravdu budilo dojem, ze by si nekteri lidi nejradsi mista predplatili
- [4] GhostJ Pondělí, 31.01.11, 17:07:10 0
-
Já pořád nevím, kde berete to, že si to nezasloužila. Chci konkrétní příspěvek!!! Z mé strany to byl, jak píše Gubbi, spíš takový povzdech. Nikdy jsem nekritizoval její postup aní výhru GF. Mrzí mě pouze přístup během ligy, toť vše. Určitě nechci, aby Uni byl nějaký VIP klub. Ať GF klidně vyhraje hráč, který se umístí 30-40 mezi !!! aktivovanými !!! hráči. Ale ať je to hráč na jehož výsledcích je vidět, že má touhu na GF postoupit. Možná byl můj příspěvek dost osobní a měl jsem si ho nechat pro sebe. Tak se omlouvám.
- [3] V3nd3tta Pondělí, 31.01.11, 17:02:09 0
-
a ja jsem si myslel ze je to jenom legenda :D
- [2] gubbi79 Pondělí, 31.01.11, 16:42:14 0
-
Pokud vím, tak u Andulky se nejvíc diskutovalo před GF to, že díky neaktivovaným Slovákům se dostala do semifinále holka, co odehrála pár freerolů a byla v žebříčku až kolem 60. místa, tedy za normálních okolností bez nároku na to, zahrát si semifinále. To, že si semifinále mohla zahrát a vyhrála ho, otevřelo další kritiku ve smyslu hloupě nastavených chipů pro úspěšné ze semifinále. Promiň, ale ten kdo odehraje celý semestr tak, aby byl v top 10 a pak má třeba míň chipů na GF než vítěz jednoho semifinálového turnaje je nesmysl. Naštěstí dali kritikům v tomto za pravdu i organizátoři a od nového semestru už kvalifikanti ze semifinále budou mít na GF jen základní startovní stack. Když pak Andulka vyhrála svou ultra tight hrou podpořenou tím, že jí to prostě chodilo Grand finále, byl už to ze strany některých spíš jen takový povzdech nad tím, jak prostě někdo může být tak lucky. Nejvíc mě totiž v rozhovoru Andulka pobavila větou (volně cituji): "tohle je můj první živák". Jak jsem psal, Andulce to přeji, i když její vítězství rozhodně nepřeceňuji a počkám si, jak se bude nadále projevovat. Btw. něco jako VIP klub v rámci Unipokeru existuje - ŽPT.
- [1] Ca11away Pondělí, 31.01.11, 15:49:35 0
-
k napsani tohoto prispevku mne popichlo vyjadrovani nekterych lidi, predevsim k postupu na GF a vysledkum finále. Musim priznat, ze po tom, co jsem si precetla, jak je strasne nespravedlive, kdo ze to mimo 10 primo kvalifikovanych postoupil a jak si to nezaslouzil, tak jsem se vysledkum GF smala a moc moc to vítězce preju. Jako novacek se mne na UNIPOKERu libi to, ze si clovek zahraje s Cechama a systém je nastavenej tak, ze i když nema tolik casu, tak ma porad jeste sanci se do GF dostat (jak nam ukazala Andulka). A ze podporuje novacky,at uz velkym mnozstvm freerolu, tak fajn pristupem organizatoru.¨ Ale to co se semlelo kvůli postupu Andulky by všechny „srdcare“ mělo primet k zamysleni, jaky je vlastne cil cele ligy? Chcete opravdu zpřístupnit poker vsem zajemcum a doprat jim radost z toho, ze vas občas porazi? Nebo z ligy udelate VIP klub, kam nikdo, kdo se umisti mimo první desitku nemá pravo vstoupit? Jinak připomínám, ze je SF nastavene tak, ze je jedno, jestli je clovek 11.nebo 40., protože vic chipu do SF nedostane. Takze je mozna i vyhodnejsi hrat třeba jen freeroly . .nestoji to moc casu a zadne peníze. Tot vse, doufam, ze pesimisticka vize nezvitezi a ti, kteri uz ukazali, ze poker hrat umi, budou mit trpelivost a budou brat ulety novacku s nadhedem a budou jim prat, tak jako my přejeme jim