Fórum > UNIpoker > bodování v borcích

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[5] V3nd3tta Sobota, 12.02.11, 21:57:40 0

jj,akorat v lize borcu jeste body se pocitaji 2x. Takze podle vzorcu to vypocitas na zaklade poradi a vynasobis 2x

[4] Sobota, 12.02.11, 21:56:18 0

Už to vidím ty body, kouknul sem na celý žebříček borců a ne jenom na Moravu a heuréka. Máš naprostou pravdu s tím bodováním.

[3] Sobota, 12.02.11, 21:46:34 0

Tak už jsem na to přišel, asi jsem si omylem smazal scren, tak jsem ho znovu nahodil a body sedí. Ale jak píšeš o tom, že se body mění podle toho kolik hráčů tě předběhne tak to se mi nezdá a není to ani v těch pravidlech. Nemají body po nahrání zůstat stejné, jen to pořadí se mění podle toho, když nahraje někdo více bodů (vyhraje více peněz)? U toho nicku je to záhada, protože v profilu ho napsaný mám tak nevím proč ho tam nemám. Jinak děkuji za pomoc a rychlou reakci na můj dotaz.

[2] V3nd3tta Sobota, 12.02.11, 20:58:52 0

nezalezi na tom kolik vyhrajes, ale dulezite je kolikaty jses v tom zebricku. Takze pokud nekdo mezitym si nahral vysledky do LB tak jsi mozna posunul ze 40 mista na 45 a proto mas min bodu. Doporucuji jsi precist pravidla, je tam popsane jak se body pocitaji. http://www.unipoker.cz/pravidla/ Co se tyce nicku, tak pravdepodobne nemas vyplneno u profilu

[1] Sobota, 12.02.11, 20:54:11 0

Dobrý den, Mám dotaz, po nahrání posledního screenshotu (§1 NL Holdem, 1 místo, výhra 5,2 §) se mi ukázalo, že mám okolo 120 bodů. Nyní po kliknutí na stránky UNIpoker.cz se mi ukázalo, že mám něco kolem 80 bodů. Asi mi to nějak znova odečetlo, kdo má prosím na starost, bodování Borců? Existuje nějaký systém, jak si mohu sám body pro kontrolu propočítat? Děkuji Jan Kaczmarek (HONZADUCH). Jo a ještě jeden dotaz na koho se můžu obrátit ohledně toho, že se mi nezobrazuje v žebříčku borců u mého jména nickname.