Fórum > UNIpoker > dnesni turnaje na jetbullu
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [8] Neděle, 13.02.11, 22:03:49 0
-
Ony ty maily chodí, ale až po začátku registrací, kolem 17:15 :) Jinak jsem u dnešního freezoutu nečekal, že rebuye a addony budou jen prvních 30 minut, klasicky to bývá na hodině, ale po první přestávce se to ukončilo a pak to začalo vypadávat... to bych zlepšil pro příště
- [7] Neděle, 13.02.11, 15:43:12 0
-
Ahoj, jj to já jsem je četl :-), a zrovna jsem to heslo našel také na hlavní straně unipokeru – v pravo nahoře u odkazu: Kde hrajeme turnaje? - Jetbull (Freerolly, Bounty, Freezeouty, Borci) Heslo Bounty/Freezeouty: unipoker pozpátku // pro ostatní nováčky jako jsem já :-) //. Ale jde o to, že se píše v pravidlech doslovně: Turnaje na Jetbullu jsou přístupné na heslo, heslo bude aktivovaným hráčům zasláno emailem v den turnaje. No a mi nic nepřišlo tak proto se ptám. Jinak díky Honza.
- [6] V3nd3tta Neděle, 13.02.11, 15:21:45 0
-
staci si precist predchozi prispevky, johny to uz napsal
- [5] Neděle, 13.02.11, 15:18:54 0
-
Dobrý den, mám aktivovaný účet a do freerollu jsem se také přihlásil bez problému (měl jsem vstupenku), ale žádné heslo jsem do dnešního turnaje: UNIpoker cz/sk 1R 1A nedostal a v e-mailu nic nemám. Prosím na koho se mám obrátit s požadavkem zasláni hesla. Předem děkuji Jan Kaczmarek (HONZADUCH)
- [4] mararoma Neděle, 13.02.11, 9:47:40 0
-
tak ted mi to heslo vzalo,ale do freerollu me to nechce pustit,no nic budu skouset-) a dik
- [3] GhostJ Neděle, 13.02.11, 8:21:27 0
-
Ahoj, jakou vstupenku myslíš? Heslo do 1R/1A je stejné jako do středeční bounty. Měl bys ho mít v mailu. Nechce se mi ho sem psát. Jinak já jsem se tam teď v pohodě registroval.
- [2] johny3333 Neděle, 13.02.11, 8:21:02 0
-
Ahoj.Nevím co ten freeroll.Já se tam přihlásil bez problému,prostě jsem měl vstupenku a heslo do dnešního rebuy je rekopinu vse malym tak jak to pisu.
- [1] mararoma Neděle, 13.02.11, 7:21:11 0
-
ahoj vsem,ohledne vstupenky:myslel jsem ze ji budu mit automaticky,ale bohozel,nevi nekdo kde ji ziskat?-).a heslo na 1/1R me taky nejde,poradi nekdo?dik roman