Fórum > UNIpoker > Addon ?? WTF??
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [13] 76Paolo76 Úterý, 01.03.11, 13:20:32 0
-
Asi nam zatial neostava nic ine ako sediet pred monitorom a namiesto rebuy/addonu....budeme klipkat ocami ako kapor v igelitke...:-DDDDDDDD
- [12] 76Paolo76 Úterý, 01.03.11, 13:14:29 0
-
JJ..to biele okno som si aj ja uzil uz 4 turnaje za sebou v poradi...:-/..THX za radu s tim zatvaranim stola Johny... :-D..to som este neskusal ,ale ze to klape iba cez restart ..to nekomentujem radsej!!! No uvidime ci sa to vlastne vobec volakedy vyriiesi tento "drobny" problem :-P....pekny den vsetkym...
- [11] V3nd3tta Pondělí, 28.02.11, 15:36:24 0
-
jj, addon vetsinou neresim, na to mam 5 minut. Problem nastava v pripaderebuy turnaje, kde na to nemam 5 minut abych restartoval soft, resp. zavrel stul. Akorat to v rebuyi nasere, pze to stoji turnajovy zivot. Zajimave je vsak, ze v normalenim rebuy turnaji se to nestava, akorat v unipokru.
- [10] Pondělí, 28.02.11, 14:13:00 0
-
Jo a souhlas s Martinem, je to dlouhodobý, záležitost Cake Networku, něco jsem tam nahrál, takže to potvrzuju. Odliv hráčů z Caku je toho asi jasnějším důkazem. Ale jako sjem říkal včera na freezu, buďme prostě rádi, že tenhle projekt funguje a uvědomme si, jaká je realita, jak je to těžké partnera najít apod. PS - nemá rádo delší akce než měsíc třeba. FT - nemá ani českýho zástupce. Tím vám vypadnou dvě velký herny, Expekt změní vedení atd, BC - co si budeme povídat. Tady máme aspoň krásnou strukturu na přání, zahrajem si poker, promo Jetbullu je hoodně silný, viz Pokerman. Ať to shrnu - ty problémy technickýho rázu se nevyřeší, Cake třeba uvedl novýho klienta Cake 2.0, ale moje zkušenost byla ještě horší, takže nepište na support atd., pokud vám to prostě nevezme peníze, nic s tím nezmůžete. Taky bychom mohli přestat hltit forum stejným problémem v deseti vláknech. GL!
- [9] nevimjmeno Pondělí, 28.02.11, 14:07:01 0
-
Milan, přesně to se mi stalo včera ve freezu...prohrá jsem na začátku all in, dal jsem re-buy, vyskočilo okno, kde to potvrzuješ, ale bylo bílé a bílé zůstalo do té doby, než mě to vykoplo úplně... hnus.
- [8] Maveno Pondělí, 28.02.11, 14:06:12 0
-
Je to dlouhotrvající technický problém, pochybuju že by to blbnulo jen a pouze zrovna prakticky všem hráčům Unipokeru, takže nemá smysl psát supportu, protože to prostě musí vědět od stovek dalších hráčů a povinností supportu je opakovat, že se to řeší a že to brzo bude v pořádku....
- [7] Pondělí, 28.02.11, 14:00:45 0
-
Ahoj, tak ty problémy mívám i já. Pokud jde o addon nebo registraci, prostě to člověk zkusí vícekrát a ještě se s tím smíří. Pokud ale prohrajete allin a nepovede se vám dát rebuy, je to opravdu velký zářez...:(
- [6] Ca11away Pondělí, 28.02.11, 13:46:31 0
-
jinak souhlasim s restartem stolu: pokud se to da stihnout, tak je to celkem v pohode . . . ale re-buy jsem jeste nevykoumala . .to bohuzel nestiham
- [5] Ca11away Pondělí, 28.02.11, 13:42:07 0
-
tak koukam, ze nejsem sama, mne se nepovedl re-buy v nedelnim tydennim freerolu.....ted jsem si dopisovala na live supportu . . . jediny co by pry pomohlo je screenshot, protoze oni zadnou cyhbu nezaznamenali a stejne je nam to na nic jinak obecne ohledne problemu: Ca11away: . . vim, ze jste urcite komunikoval i s hraci z UNIPOKERu kteri meli obdobne problemy, psal jste o tom, ze chyba je na treti strane a problem se resi . .muzete mne tedy rict v jake fazi toto reseni je? dusan: momentalne je to v rukach technikov dusan: ale ked to bude vyriesen informovali by sme vas mailom Ca11away: takze se v tuto chvili mam obrnit trpelivosti a modlit, ze pujde re-buy pripadne ad-on? dusan: ja Vam teraz bohuzial neviem povedat momentalne nic blizsie, ten problem je v rieseni, nemalo by sa to uz zasekavat, ale viac onformaacii nemam ani ja sam
- [4] johny3333 Pondělí, 28.02.11, 12:31:12 0
-
Tak info pro všechny.Také jsem měl problém s addonem,ale malá rada,která ušetří čas.Ndmusíte restartovat hernu.Stačí vypnout jen stůl a zase se do něj vrátit.Je to mnohem rychlejší než restart herny.Víc Vám nepomůžu,ale aspon tahle rada Vám pomůže ušetřit nějakej ten čas na wc a podobně.
- [3] gubbi79 Pondělí, 28.02.11, 11:07:42 0
-
Nezbývá, než se přestěhovat do Ždáru, protože tam to zaručeně jede... Btw. já včera: registrace do freerollu na první pokus, do "freezeoutu" na 3. pokus (heslo zadávané správně). Rebuy ve "freezeoutu" čerpán tuším 2x vždy v době, kdy jsem neměl nulu, prošlo napoprvé. Addon ve freerollu na 3. pokus, addon ve "freezeoutu" na 4. pokus 20s před koncem breaku. Nebaví mě trávit breaky resetováním herny a modlením se, abych dostal chipy a následným sitoutěním během hry, kdy se jdu vyprázdnit...
- [2] V3nd3tta Pondělí, 28.02.11, 9:58:30 0
-
addon je este v pohode, tam mas aspon 5 minut, takze mozes si parkrat zapnut vypnut soft. Ja som si nemohol dat v unlimited rebuyaku ani jeden rebuy a tym padom skoncil posledny a prave z freezoutu som potreboval body :S
- [1] puncel11 Pondělí, 28.02.11, 0:14:08 0
-
prosim o radu, ako si davate addon? 2 x mi to zamrzlo , dnes som to rychlo restartoval a dal som si ho v poslednych 10 sekundach, napisalo ok, ale nepridalo mi nic, ci mi stiahlo peniaze to fakt netusim:D idem zistis