Fórum > UNIpoker > vstupenky do turnaju

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[18] Deathpro32 Neděle, 27.03.11, 20:03:12 0

a všetci povine čumeť na Superstar! :D:D Jetbuláci asi zmenu času nezaregistrovali:)

[17] Neděle, 27.03.11, 19:38:45 0

Teď na to taky koukám a nadšenej teda vůbec nejsem...

[16] gubbi79 Neděle, 27.03.11, 16:27:31 0

Chápu to dobře, že kvůli přechodu na letní čas to zas někdo nevychytal a bude se hrát dneska od 21.00 respektive 21.30? To mám tedy radost...

[15] nevimjmeno Sobota, 26.03.11, 17:31:37 0

13: Jasně píšu, že v ÚNORU v Praze a v BŘEZNU v Plzni ...

[14] Středa, 23.03.11, 20:47:55 0

A co dva pánové z Vilniusu? Jmenovitě 3.14i3dec01 a LTFBWY? Prvého jsem měl na stole nejmín podruhý, openshove z první se 72o:D.. ale spíš mě překvapilo, že ani jednoho jsem v tabulce nenašel vůbec - jakože ani snad aktivace.. Je to technicky možné? Když se do freerolů přidělují vstupenky..

[13] fuertes_ Středa, 23.03.11, 19:44:29 0

to 8: přesně to se mi stalo, že mi dorovnala takovou hovadinu, co vidiš jen na freerollech, tak jsem si říkal, co to je za člověka... sice jsem nevypadl, ale naštavalo mě to :o)) to 10: tak ono snad záleží, kde jsi měl lepší body, ne? to 12: díky za nápravu, sice nerad někoho takto připravuji o hru, ale jsou to ligové turnaje a dokud člověk nenarazí, tak to snad ani nevadilo - nebo se spíš nikdo neozval :o)

[12] pavelcz Středa, 23.03.11, 15:19:39 0

Pánové, díky za zjištění toho problému. Pořádně jsem to prozkoumal, a opravdu došlo k chybě v systému, za kterou se velice omlouvám. Takže ještě v dnešním turnaji se může stát, že se ve freerollu potkáte s nějakým neaktivovaným hráčem. V příštím freerollu už budou pouze 100% aktivovaní. A co se týče těch počítání živáků, tak na tom stále dělám, o body určitě nepřijdete...

[11] 76Paolo76 Středa, 23.03.11, 12:58:12 0

Pravda chlapi...ja som tiez len tak nahodou nasiel problem....fesak menom Jan Olejnik alias /fragles56/fragles21/ hra za cechy a pritom je zapisany na 74 mieste v slovenskom rebricku a veselo si hra freeroly ako neaktivny!!! Je v systeme trochu bordel..nemyslite organizatori...:-D To: gubbi79...Mas pravdu Vaclave s tymy suck-outami...je to neprijemne ked na nas robia tlaky neaktivovani hraci a kazia nam hru....a cosa tyka tych zivakov ...mne tiez nahodili iba body za februar z Nitry a zmizli mi body z januara z Bratislavy......hmmmmm :-/....No nic, hadam nam v tom bordeli spravia poriadky nasi dobrí organizatori...:-P

[10] nevimjmeno Středa, 23.03.11, 11:46:30 0

Ono už mi samo o sobě přišlo divný, že freeroll hraje dvakrát více lidí než freez za 2$... Btw. další problém je v případě, že někdo hrál živák ve více městech, já například byl v únoru v Praze a teď v březnu v Plzni a za Plzeň žádné body nemám...

[9] gubbi79 Středa, 23.03.11, 10:47:27 0

Sry za one ma show teď, ale nedalo mi to a jen tak jsem si proklikal pár jmen z březnového žebříčku freerollu hlavně zespoda a nestačím se divit, co NEaktivovaných lidí se účastní freerollů. Tohle je tedy opravdu bordel...!

[8] gubbi79 Středa, 23.03.11, 10:38:01 0

Jinak přihodím další jméno, ať to nevypadá, že takhle pronikla do freerolu jen jedna neaktivovaná... macousek92 také vesele hraje freerolly v březnu s červeným puntíkem u jména - a to je jen první, na kterého mi oko padlo, neprohlížel jsem všechny. Pánové, máte v tom asi docela gulášek... a chtělo by to urychleně řešit! Nejde o to, že se tihle hráči stejně nedostanou do semifinále, ale spíš o to, že když je člověk potká u stolu, hrají si zadarmo stylem zatočíme ruletku... a od takových suckouty nechci dostávat!

[7] gubbi79 Středa, 23.03.11, 10:32:58 0

Tak to je velice zajímavá připomínka.... Houstone, máme problém...

[6] fuertes_ Úterý, 22.03.11, 20:46:36 0

Tak já se zeptám jmenovitě..a předem se omlouvám, že na někoho poukazuji, ale liga prostě má svá pravidla. V neděli jsem potkal hráče(čku) riverik - podle systému aktivaci nemá, ale když se podívám na žebříček freerollu za březen, tak jí evidentně žádný neunikl.

[5] pavelcz Úterý, 22.03.11, 15:55:01 0

Chyba v systému to není, protože platí, že ty první dva freerolly může hrát i neaktivovaný hráč a dostat za ně body. Předpokládá se, že takový hráč stejně v žádném žebříčku nepostoupí, leda že by se aktivoval a hrál další online soutěže.

[4] GhostJ Úterý, 22.03.11, 9:17:33 0

Ahoj Petře, tak jsem na to narazil, ale byl jsem ujištěn, že se jedná jen o chybu v systému. Nicméně bych chtěl být taky ještě jednou ujištěn. Jak to tedy je, Pavle???

[3] fuertes_ Neděle, 20.03.11, 23:28:56 0

Ahoj Pavle.. jj, tohle vím. Dneska jsem si dělal poznámky k pár hráčům a napadlo mě se kouknout i na jejich postavení v žebříčku a narazil jsem na pár takových, co mají "červený puntík" a přesto freeroll hráli.

[2] pavelcz Neděle, 20.03.11, 22:48:50 0

Ahoj Petře, je to přesně tak jak píšeš. Ovšem existuje výjimka a tou byly první dva freerolly v semestru, které nebyly na vstupenku, ale pouze na heslo. Takže pokud existuje neaktivovaný hráč s body z freerollu, tak je to možné jedině tak, že má body za tento turnaj.

[1] fuertes_ Neděle, 20.03.11, 21:42:14 0

si trochu rypnu do vosiho hnizda :) Pokud vim, tak vstupenky do turnaju(do freerollu) maji mit jen aktivovani hraci, ne? By me tedy zajimalo, kde vzali hraci bez aktivace body za tyto turnaje resp. jak se vubec dostali ke vstupenkam..