Fórum > UNIpoker > Chyba borci

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[24] GhostJ Středa, 04.05.11, 18:24:05 0

Díky Aleši, jsem rád, že jsi se k tomu vyjádřil... Omluva přijata..

[23] johny3333 Středa, 04.05.11, 7:28:15 0

Pane Rataj tři přísloví co k Vám sedí.První je: myslet znamená vědět hovno!! a to druhé je dvakrát měř a jednou řež a třetí mluviti stříbro mlčeti zlato.Zakončil bych to asi ještě větou,kterou mi říká moje mamka.Nejvíc bolí srážka s blbcem.Děkuji za pozornost

[22] nevimjmeno Úterý, 03.05.11, 18:27:34 0

Kubo, přiznávám, že jsem pravidla důkladně nečetl, ovšem o tom jednom dnu vím. (i tak to lidi striktně nedodržují, ale to je jedno). Jen jsem si prostě myslel, že když je liga borců hodnocena měsíčně, tak do konkrétního měsíce patří turnaje pouze z něj. A když je to pravidlo o 24hodinách (což je v pořádku), tak jsem měl za to, že uzavírka měsíce je vždy v půlnoci prvního následujícího. (např. uzavírka dubna je 1.5., aby se stihly nahrát ještě ty turnaje z 30. potažmo 31., a aby nedošlo k takové situaci). Přiznávám, že impuls k napsání mojí první zprávy byl v tom, že jsem si myslel, že sis "schoval" screen z vyhraného turnaje a použil ho až v dalším měsíci, kdy za něj bude víc bodů - viz. gubbi. Takže ještě jednou sorry.

[21] Maestricek Úterý, 03.05.11, 12:58:56 0

:D:D:D lepší jak číst srandokaps :)) co tady někdo vypustí za hlody... k tomu se nedá ani nic napsat, snad jen neznalost pravidel neomlouvá:) zbytečně ze sebe potom dotyčný dělá tupounka :))

[20] GhostJ Úterý, 03.05.11, 11:30:55 0

Díky... Ono nejde tak o to, co jsi napsal, spíš styl, jakým jsi to napsal.. Jak píšeš, že by ti stačila odpověď jako od Martina, tak bych ti na to rád odpověděl, že se stačilo obyčejně zeptat, když jsi něčemu nerozumněl. A ačkoliv jsi na začátku svého příspěvku napsal: "Nechci nikoho kritizovat nebo si dokonce dovolit někoho obvinit..." na konci jsi uvedl: "..závěr nechť si z toho udělá každý sám.." Nezlob se na mě, ale tohle mi přijde trochu osobní, kritizující a obviňující.. + taky nechápu, k čemu měl sloužit ten tvůj screen? Dovol mi, abych ještě jednou zopakoval svou otázku, co jsi svým příspěvkem sledoval?!?! Byl bych rád, kdybys mi na tyto otázky odpověděl, abych si v tom mohl udělat trochu jasno a třeba si i trochu spravit mínění o tobě..

[19] nevimjmeno Úterý, 03.05.11, 10:29:01 0

Vašku, vždyť pohoda, chybu jsem uznal a omluvil se za ní. Stejně jako to třeba udělal Milan Burdych na začátku tohoto tématu. S tím rozdílem, že tam neměl nikdo potřebu nadávat atd. Ale pohoda, jak říkám, já to v pohodě unesu. :) Jako odpověď by mi stačila ta od Martina [5],omluvil bych se za mojí nevědomost (fakt jsem netušil, že jde použít takhle na přelomu výsledek z předchozího měsíce) a tečka. Jinak gratz k pěkné trefě Jakube.

[18] gubbi79 Pondělí, 02.05.11, 23:01:39 0

Tak jak jsem se minule Aleše zastával, tak ted se musím zastat Jakuba. Jak píše Pavel v [10], je to zcela vpořádku dle pravidel, tzn. i kdybys dohrál turnaj 30.4. v 01.00 a nahrál ho tam 1.5. v 01.00 tak je vše v pořádku. Na přelomu měsíce to je vždy o rozhodnutí hráče, kam to nahraje a proč bych nahrával trefu do starého měsíce, kde by mi to udělalo bodový rozdíl několik bodů, když to můžu zcela dle pravidel nahrát do nového? Jak píšou ostatní, tady ses měl radši napřed ptát a pak psát... respektive radši nepsat;-)

[17] V3nd3tta Pondělí, 02.05.11, 20:36:09 0

je to jasne, ten screen od Jake-a je fake. Takze vubec nepatri to LB, je to jedno jestli duben nebo kveten, on to original nemuze hrat takze je to nesmysl ze to vyhral. FAIL :-)))))) no offense ;-) vis ze te mam rad :D

[16] Pondělí, 02.05.11, 20:08:25 0

Jak už jsme jednou psal...ratajpoker.cz :D:D:D

[15] johny3333 Pondělí, 02.05.11, 19:40:15 0

Děkuji pane Rataj.Díky vašemu příspěvku jsme se opravdu od srdce upřímně zasmáli!!!!!!!!!!JOKEMAN RATAJ.CZ

[14] Maveno Pondělí, 02.05.11, 18:48:42 0

Na druhou stranu, kdyby se našli svědci, kteří by dosvědčili, že Jakub se už před turnajem zmínil, že se ho chystá vyhrát, tak by jsme mu mohli prokázat podvod alespoň ve stádiu pokusu, protože nemusel čekat až dokonce turnaje a tu výhru si tam započítat třeba rovnou večer před turnajem :)

[13] Sykis1 Pondělí, 02.05.11, 18:15:48 0

Pro pana Rataje: Hraješ turnaj a je 23:59:59 dne 30.4.2011........ za 1 sekundu se uzavírá liga borců a už nepůjde vložit žádný screen, protože za tu 1 sekundu už je jiný měsíc. Ale ty pořád hraješ. Představuješ si to taky? Ok..jsme pořád dva, kteří si to představujeme. Za 45 minut jsi jako zázrakem vyhrál tento turnaj a nevíš, co dělat. Jak s prachama, tak se screenem. Tak vlezeš na ligu borců a koukáš jako vyoraná myš, že v lize borců nikdo nemá screen. Tak ho tam dáš a jdeš spát a pak druhej den zase koukáš na fórum a vidíš tam příspěvek od nějákýho ............, kterej prostě a jednoduše něco netušil, ale nejdřív nepřemýšlel a psal a psal, a tak se mu to snažíš vysvětlit. A tak pořád dokola. PS.: Je to jako v metru: "zavřou se dveře a už nikdo kromě Rataje nemůže nastoupit, protože metro odjede" :-D To je život :-D :-D LOL jsem pobaven ;) děkuju

[12] nevimjmeno Pondělí, 02.05.11, 16:34:39 0

Jen do mě. Já to snesu. ;-) Tímto se všem omlouvám, netušil jsem, že se mohou nahrávat screeny z jiného měsíce do dalšího. Pěkný den všem. ;-)

[11] johny3333 Pondělí, 02.05.11, 15:44:04 0

ten smazanej příspěvek byl samozřejmě můj.Kdo jinej by tady použil nadávky že??:)))Takže to napíše jinak.WWW.JINAPLANETA.CZ.Toto jsou stránky,kam pan Rataj patří!!Všem jsi dokázal,že se Tě při minulém konfliktu zastávali zbytečně a nejen že jsi udělal teď p..u ze sebe,ale udělal jsi ji i z nich!!Chtěl bych Tě požádat už to NEHUL!!!!!!!!!

[10] pavelcz Pondělí, 02.05.11, 12:35:15 0

Tak já k tomu napíšu ještě oficiální info. Jakubův screen je samozřejmě v pořádku. Je to napsáno v pravidlech ligy V sekci Borci, bod č.3: Pro zajištění plynulého chodu Borců musí být screenshoty nahrávány nejpozději do 24:00 následujícího dne po turnaji.
Jinak jsem tu vymazal jeden příspěvek, nedělám to rád, ale mažu všechno kde je nějaké sprosté slovo na co narazím a to bez výjimky... Pravidla diskuze jsou daná, takže to prosím neberte jako cenzuru.

[9] Sykis1 Pondělí, 02.05.11, 8:33:11 0

Kubo? A jakto že jsi to nestihl dohrát dřív? To jsi je tam nemohl všechny vyřadit dřív? :-D :-D :-D Pukám smíchy a každopádně se opět ukázalo, jak se věci mají..... Nebudeme ho dál solit, protože on se popraví sám... No už se vlastně popravil :-D.... Takže GL všem a hlavně bez nervů a starostí o ostatní ;)

[8] GhostJ Pondělí, 02.05.11, 8:13:16 0

To Aleš: Tak, snad abych k tomu taky něco napsal.. Když milostivě připustím, že jsi to nepochopil, hraješ ligu krátce atd.. Tak by mě zajímala odpověď na jednu otázku. Co jsi svým příspěvkem sledoval?!?! Také mi přijde docela úsměvná věta, cituji: "..závěr nechť si z toho udělá každý sám." Nevím, jestli jsi v kontaktu s někým, kdo hraje ligu déle.. Mám pocit, že Víťa je tvůj kamarád. Takže ti příště radím, aby jsi se zeptal "kolegů" a pak teprve (v případě nevysvětlení) "ventiloval" své podezření.. Jinak pro úplnost, aby nedošlo k nějakému nedorozumění, je to přesně tak, jak napsal Martin a Vojta.. Začalo se hrát 30.4 a skončilo se 1.5., takže jsem to opravdu nějak nestíhal nahrát do dubnové ligy borců.. Jo a díky kluci..;)

[7] Pondělí, 02.05.11, 0:25:14 0

a snad bych jenom dodal: Přej druhým a bude ti přáno :)

[6] vojta88 Pondělí, 02.05.11, 0:21:33 0

to [4] Teď to nějak nechápu, jestli nechceš nikoho kritizovat nebo si dokonce dovolit někoho obvinit, tak proč sem píšeš takovejhle příspěvek?? Evidentně si myslíš, že Kuba podvádí, když sis dal tu práci nám to takhle pěkně vysvětlit a navíc to ještě zdokumentovat screenshotem. Takže já sem si z toho udělal ten závěr, že ses ani neobtěžoval se nad tim zamyslet a hned si pospíchal to sem nabonzovat. Ono totiž neni tak težký přijít na to, že se ten turanj začal hrát 30.4. a skončil 1.5., akorát bys musel chtít a ne hned podezřívat ostatní. Ostatně podle sebe soudím tebe, že?

[5] Maveno Neděle, 01.05.11, 23:50:54 0

Protože je to z turnaje, který se hrál 30.4. a končil až po půlnoci...

[4] nevimjmeno Neděle, 01.05.11, 23:25:42 0

Nechci nikoho kritizovat nebo si dokonce dovolit někoho obvinit...ale tohle, jak to říct, mi přijde "nestandardní".... Je 1.5. - první den nového žebříčku borců - a jake už má vložený screen z turnaje z 20:45, trvajícího přes 4 hodiny...a jak je vidět na mém screenu i z času, kdy to sem posílám, je teprve po jedenácté večer...závěr nechť si z toho udělá každý sám. http://images.megaupload.cz/nevim_co_si_myslet.png

[3] Pátek, 01.04.11, 13:22:26 0

Ajo, Rozvadov! Tak to rozhodně je v pořádku :) Gratz!

[2] GhostJ Pátek, 01.04.11, 7:46:25 0

Milo.. on tam v tom má ještě vstup na Rozvadov v hodnotě 365 éček.. + těch 120 dollarů.. já bych mu to uznal.. sice neni v lobby přímo napsáno jako cena ticket ale v propozicích v pravé horní části to je..

[1] Pátek, 01.04.11, 1:54:27 0

Zdar, čas od času si procházím, jestli někdo trefil něco zajímavého a narazil jsem na dost velkou chybu u kubalive. Máš tam trefu za skoro 700 dolarů za pokerman bounty, to ses uklikl o pěknejch pár set :) Asi by to s tím chtělo něco udělat.