Fórum > UNIpoker > Freeroll 14.8.2011
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [78] Abraxas101 Úterý, 06.09.11, 11:36:13 0
-
Súhlasím.
- [77] Deathpro32 Pondělí, 05.09.11, 23:58:14 0
-
myslím, že sa to tu neriešilo. Teda aspoň som si to nikde nevšimol a to sledujem forum pravidelne. Sám som už viackrát rozmýšľal, že otvorím toto téma, ale vždy som na to nejako zabudol. Minimálne 30 hod. late-reg by bola super. Toto leto som mal často problémy, bol som napr celý víkend preč a domov som prišiel 20:35...vždy som musel niekomu volať nech ma regne do turnajov.... Alebo som napr. niekam išiel a nevedel som či večer turnaj stihnem. Ano pri free to problem nie je. Ale tak zda sa mi blbosť regovať do turnajov a potom neprísť. Zavedenie late registrácie nemôže byť nić náročné a ani to nemôže ničomu uškodiť, tak by sa to určite malo zaviesť čo najskôr. Proti tomu predsa nemôže byť žiadny logický argument, alebo sa mýlim?
- [76] vojta88 Pondělí, 05.09.11, 12:37:42 0
-
Nevim jestli se to tu už někdy řešilo, ale proč neni u turnajů UNIpokeru late reg???
- [75] Abraxas101 Pondělí, 05.09.11, 10:21:12 0
-
for 73! Reagoval som len na 70 a to s usmevom (ak si si nevsimol). Nereagoval som na rozhodnutie. Temu som zalozil len preto, ze sa tam nedalo regnut a ci to maju tak aj ini. To je vsetko. Dalej som sa nezapajal, lebo mi to bolo v podstate JEDNO!
- [74] Deathpro32 Pátek, 19.08.11, 23:41:53 0
-
73: like!:)
- [73] johny3333 Pátek, 19.08.11, 19:34:21 0
-
for 71!! myslim,ze uz to tady jednou bylo receno.Nejvic placou novacci,kteri sem tam neco jdou zahrat a jak koukam na tvuj profil,hrajes tu prvni semestr,tak bych trosku sklopil usi a prestal plakat.
- [72] Etnobadigo Pátek, 19.08.11, 11:30:16 0
-
Do budoucna by to mozna chtelo trochu nejak osetrit :) Pokud se to stane znovu, tak by treba mohl nekdo z vedeni ligy skocit ke stolum, rict ze se body z turnaje pocitat nebudou a kdo chce at si zahraje...
- [71] Abraxas101 Čtvrtek, 18.08.11, 23:17:31 0
-
BTW: slovo chlapa :) : ...nicméně po pečlivém zvážení to vidím takto: Hráči počítali s určitým servisem, který jim bohužel nebyl poskytnut v době kterou očekávali a byli tak znevýhodněni před ostatními. Proto se body z tohoto problematického turnaje počítat nebudou. ...Finálním rozhodnutí je: Ano, body z turnaje započítám. No comment.
- [70] johny3333 Čtvrtek, 18.08.11, 18:45:21 0
-
Díky a klobouk dolů.To je slovo chlapa!!!!
- [69] GumidekB Čtvrtek, 18.08.11, 17:17:36 0
-
Pavle díky za vysvětlení.
- [68] pavelcz Čtvrtek, 18.08.11, 15:36:39 0
-
Zdravím všechny diskutující, předem bych rád všem zúčastněným poděkoval za vyjádřené názory kterých si vážím, toto téma jsem diskutoval i mimo fórum s dalšími hráči, přišlo mi ohledně toho hned několik emailů.
Jak již jsem uvedl v přechodzím svém příspěvku, jedná se o zapeklitý problém, jehož řešení nebude nikdy 100% spravedlivé. Nicméně od samotného začátku mi jde především o co nejpřesnější výklad pravidel (na jejichž sestavování mám značný podíl), a spravedlivé rozhodnutí.
Finálním rozhodnutí je: Ano, body z turnaje započítám.
Pojďme se na celou problematiku podívat blíže, abyste věděli co mě k tomu rozhodnutí nakonec vedlo.
Zásadním problémem této diskuze je fakt, že naprostá většina argumentů zde uvedených dává sice smysl a má svoji logiku, ale jsou postaveny z pohledu hráče, nikoliv organizátora. Jako hráč se do nich sice dokážu dobře vcítit a chápu je, ale ve fázi rozhodování se na celou věc musím koukat jako organizátor.
První logická úvaha organizátora je: Vzhledem k technické chybě někteří hráči nemohli hrát turnaj (argument, že se měli přihlásit dřív v tomto případě neuznávám, hráč prostě logicky počítá s tím, že se může přihlásit i minutu před turnajem) a byli tak znevýhodněni. Ti co turnaj hrát mohli tak přišli o skupinu soupeřů a měli turnaj jednodušší. (Tady netvrdím, že turnaj kde je 100 hráčů je jednoduchý, ale je to snažší než turnaj kde je 200 hráčů) Jde tu prostě o zásadní pravidlo: Všichni hráči by během soutěže měli mít stejné podmínky - a v tomto případě neměli - o to jde.
Skutečnost, že ti co turnaj hráli nad ním strávili až 4 hodiny je sice nepříjemná, ale neznamená to pro mě, že automaticky tyto hráče zařadím do žebříčku jen kvůli projevenému úsilí. Úsilí a strávený čas by neměly být měřítkem při rozhodování o takové věci. Ani argument, že turnajů je v měsíci několik - kolik je dostačující číslo - 5 turnajů navíc, 10 turnajů navíc?
Důvod proč jsem se nakonec rozhodl body započítat bylo moje dřívější rozhodnutí, když nastala podobná situace. V těchto případech je prostě potřeba chovat se konzistentně. Taky bych chtěl zdůraznit, že ačkoliv jsem moc rád za vyjádřené názory, nemůžu to rozhodování koncipovat formou hlasování. Tzn. co si myslí většina nemůže být bráno automaticky za správné. Taky nejde o to abych "se zavděčil co největšímu počtu hráčů", ale o spravedlnost vzhledem k pravidlům. Ta situace je ovšem tak zamotaná, že 100% spravedlivé to nebude nikdy, tak doufejme, že se to už nebude opakovat. - [67] Kvizakk Čtvrtek, 18.08.11, 14:30:13 0
-
Zdravim. Aj ja by som sa chcel vyjadriť k bodom. Podľa mňa by sa mali udeliť. Aj keď som tento turnaj stiihol a ani som nezaregistroval nejake problemy vypadol som dosť skoro nato aby mi body nejako pomohli. Myslím si že ľudia čo to hrali a strávili tam dosť času si to zaslúžia( teda aspoň hráči ktroým body pomôžu) predsa to nie su body len tak za nič. Je to jeden turnaj z desiatich a pokiaľ tí čo sa nestihli z nejakého dôvodu zaregistrovať sú dobrý hráči majú šancu to dokázať na ostatných 9 turnajoch a tý ktorým to nejde tým to je asi aj tak jedno :-) Aj tak pri malom počte hráčov tých bodov bude oproti ostatným turnajom dosť málo nato aby boli u hráčov v top 2 mesiaca. Bude to podľa mňa férovejšie ako neuznať žiadne body. Toť vsio z mojej strany :-)
- [66] johny3333 Čtvrtek, 18.08.11, 12:08:10 0
-
Nechtěl jsem se tu zapojovat,protože jsem nehrál,ale nedá mi to.Jako jeden z nejvěrnějších hráčů Unipokeru musím bohužel apelovat na vedení,aby body z již zmiňovaného freerolu byly započítány.Pavle promiň,ale tentokrát Vaše rozhodnutí postrádá absolutní logiku věci a velmi velmi poškozuje hráče,kteří u toho trávili do jedné do rána ten zbytečný čas.Nechápu jak jste mohli dojít k tak hloupému řešení.Vždy chceš vyjít vstříc všem,ale teď jsi to bohužel udělal hodně špatně!!!Nevím jestli můj názor něco změní na téhle situaci,ale aspoň jsem to zkusil.Zajímal by mě názor i jiných starých pardálů jako je třeba Sykis,Puncel a podobně!!!
- [65] Danda7 Středa, 17.08.11, 14:27:37 0
-
Telenovela nekonci :D Tie body uz konecne uznajte, myslim, ze sa tu na tom vacsina dohodla a to by malo ako argument stacit...
- [64] Joe-Hovado Středa, 17.08.11, 14:16:55 0
-
Jo jinak nejvtipnější je, že ti co hrají pravidelně, tak s tím nemají žádný problém a to, že jednou spadl Jetbullu server a nebyly vidět turnaje absolutně neřeší a o nějakém odpočtu bodů ani nepřemýšlí. Toto vždy akorát hrotí ti "nejmenovaní" co si to zapnou jednou za uherský rok rekreačně a mají vždy nato nejvíce negativních nátlaků. :D
- [63] Joe-Hovado Středa, 17.08.11, 14:08:14 0
-
easy way :) ...
- [62] V3nd3tta Středa, 17.08.11, 13:35:31 0
-
jsi docela optimista kdyz si myslis ze budes na GF hihi :)))
- [61] Deathpro32 Středa, 17.08.11, 11:04:27 0
-
jednoznačne sa mali uznať body
- [60] Joe-Hovado Úterý, 16.08.11, 23:15:30 0
-
DK: Taky se radši regnu včas dneska :)) hh.
- [59] Joe-Hovado Úterý, 16.08.11, 23:14:21 0
-
Nebo radši nic psát nebudu stejně to nemá cenu i když se mě to dotklo ty body, tak já si je nahraju stejně tak nebo tak, to je to nejmenší. Dělam to jen kvůli lidem co mě v unipokeru baví, jinak bych to už dávno zabalil s tím jak to v aktuální situaci vypadá ... :). Takže uvidíme se na GF :) Joe :P:
- [58] gemin1 Úterý, 16.08.11, 22:11:32 0
-
tak jsem se na zítřek zaregistroval hihhi
- [57] Joe-Hovado Úterý, 16.08.11, 14:48:56 0
-
Jaj nervy mam z toho ..., vyjádření napíšu později až budu mít čas, ale je to absolutní výsměch. Řešíte kraviny místo podstatných věcí.
- [56] Maveno Úterý, 16.08.11, 6:38:45 0
-
Je to takový srandovní, když těch freerollů je za semestr asi tak 35 :) Tohle bych řešil, kdyby hrálo tak do 20 lidí, při 100+ lidech jsou ty body myslím fakt hodně těžko vybojované...
- [55] bodie1504 Úterý, 16.08.11, 5:30:32 0
-
A ještě návrh pro všechny ubrečené :-) apelujte na vedení UNIPOKRU že v případě špatného počasí (vychřice kyryl. povodně atd) výpadky elektřiny v různých částech země, problémy s PC technikou , připojením k netu a ostatní hru znemožňujících příčin. Dotyčný hráč nahlásí důvod proč nemohl hrát (počasí, výpadek el proudu atd atd) toto doloží vedení ligy a ta na základě toho nezapočítá body nikomu. Aby to bylo přeci spravedlivé :-) To bude potom teprve spravedlnost :-) P.S. patřím k těm co v Ne nehráli nešlo se reg. a k těm co nemůžou hrát všech 8 + 8 .
- [54] bodie1504 Úterý, 16.08.11, 5:22:19 0
-
Ahoj všichni, tak tady pročítám fórum a náramně se u toho bavím :-). Z jednoho neodehraného turnaje dělat takovou vědu!!!! To co tady předvádíte, zda body počítat nebo ne nemá obdoby. To bych pochopil možná jen když by se jenalo o posledí turnaj před koncem, který by rozhodoval o konečném pořadí. Ale teď ??? Co maj říkat ti co můžou odehrát třeba jen polovinu turnajů z těch 8 za měsíc (zaměstnání,dovolená a jiné důvody) a tenhle turnaj byl zrovna jedním z nich co neodehráli. Ty by měli brečet a naříkat. a ne ti co hrajou všech 8 freroll a teď strašně brečí,že kvuli jednomu neodehranému turnaji určitě neskončí na postupovém místě. To je přeci směšné :-)
- [53] 76Paolo76 Pondělí, 15.08.11, 23:05:45 0
-
Hmmm, toto cele je podla mna na smiech!!!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDD Ti, co ten turnaj hrali, nech maju body... a ti co ho z akychkolvek dovodov nehrali, alebo nemohli hrat ...tak hold bude este dost turnajov/a uz aj bolo/:-D...a netreba plakat za to, co sa ani nestalo....prave pre takyto pristup niektorych hracov, koncim aj ja s Unipokrom...a ako vidite z mojich vysledkov, hram to len "rekreacne" a prezradim ze plno turnajov som nehral, iba som sa regol.....a bol som sitout az do konca...:-D Tak sa PLS nechovajte niektori ako male decko...... kvoli tomuto jednemu turnaju vas nik nepredbehne...!!!...a kto to nehral , ja mu svoje body s radostou dam za vcerajsi turnaj....:-DDDDDDDD Dobru noc prajem vsetkym.... Toto bol moj osobny nazor na celu tuto banalnu vec ,co to uz riesite par hodin vo fore...radsej by ste sa mali venovat inym temam....radsej sa ucte zdokonalovat si svoju hru, lebo to kazdemu prospeje!!! :-DDDDDDD
- [52] jacko23 Pondělí, 15.08.11, 22:52:28 0
-
a nespravila by to jina herna? treba cc :) sice jsem se nestih regnout ale body bych nechal tem, co to stihli, precijenom tim stravili cas...prijde mi, ze se tu zbytecne resi nesmysly...kdo na to ma a nemohl hrat tak urcite zvladne dobry vysledek v jiem fr, vzdyt jich je za mesic dost
- [51] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 22:46:50 0
-
Vasku chapu Te, ze jses nastvanej ...v tehele situaci opravdu nevim, co je "lepsi"reseni, kazdy tady najde argumenty pro a proti ..ja upimne nevim, jak bych sezachovala, kdyby se analogicka situace stala v nejake z her, ktere organizuju ...ja bych se asi snazila presvedcit ty, co nemohli hrat, aby v ramci gentlemanstvi bodiky uznali, ale s tim by museli souhlasit vsichni .. pokud ne, tak bych to asi resila stejne jako Pavel, kazdopadne j rteba situaci v pravidlech osetrit do budoucna
- [50] GumidekB Pondělí, 15.08.11, 22:24:13 0
-
Tyto freerolly hraji pouze pro body do tabulky. Věnovat 4,5 hodiny času pro nic zanic mi nepříjde moc EV+. (46) Michale, polemika není "směřování zlosti". Já si Pavla moc vážím, za to co pro Unipoker dělá, ale prostě s jeho názorem nesouhlasím a své důvody jsem podal, myslím, korektně. (47) Pavlo, tvůj nápad aby se počítal turnaj jen někomu - děkuji za něj, ale úplně stejnou funkci by mělo započítání bodů. Pokud někdo bude mít další dva lepší výsledky, automaticky se mu tento nebude počítat. --- Znovu dávám na zvážení, kdo bude v případě anulování turnaje více poškozen - viz můj příspěvek (42)
- [49] Albanik Pondělí, 15.08.11, 22:16:23 0
-
to 46: U těch prvních to samozřejmě takový rozdíl není, ale jestli někdo skončil zhruba v polovině, tak místo 120 bodů jich má 60.... Jinak souhlas, náhradní freeroll pro ty co nehráli by bylo nejlepší řešení. Otázka je, jestli by to šlo technicky provést... Taky souhlasím, že do pravidel by se to nějakým způsobem pro příště dát mohlo.
- [48] vanderbart Pondělí, 15.08.11, 22:09:43 0
-
vědět, že se to nebude počítat, tak člověk hraje trochu jinak (když ví, že ve FR potřebuje při tomhle počtu lidí nejhůř 3. místo).. škoda slov. ale chtělo by to vážně stanovit závazně, co se bude při podobných situacích řešit a jaká situace musí nastat, aby se to nepočítalo
- [47] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 21:51:38 0
-
no koukam, ze se deje presne to, co jsem psala rano..jedna skupina bude nastvana, protze spravedlive reseni pro vsechny neexistuje .....spravedlive by bylo to, kdyby se turnaj v nedeli nehral ...jeste mne napadlo, jestli by neslo na konci mesice projit vysledky tech, kteri hrali , a pokud by se ukazalo, ze nedelni vysledek je jeden ze dvou nejlepsich, tak ho uznat ? ... souhlasim s 46.Pavel rozhodl tak jak rozhodl ..a urcite je otazka, co delat pokud by se podobna situace v budoucnu opakovala???
- [46] Danda7 Pondělí, 15.08.11, 21:40:23 0
-
Vitaz ma 500 bodov, ak by sa hralo normalne mal by 580-630 To je polovica? Ak by ten turnaj hralo len 10 hracov mali by ste taky rovnaky nazor? Alebo len 3 hraci? Vasu zlost nesmurejte na Pavla ani na tych co nehrali, ale na tu "skvelu" hernu.Tu ani nejde o tie body, ale o to, ze sa to moze stat znova. Je pravda, ze vedenie tuto situaciu mohlo vyriesit uz vcera. Co tak vysledky zapocitat a dat nahradny freeroll pre tych co nehrali? Alebo vysledky zapocitat a do pravidiel ligy zaviest pre buducnost pravidlo, ze sa podobne situacie zapocitavat nebudu.
- [45] Albanik Pondělí, 15.08.11, 21:26:07 0
-
Zcela souhlasím s Vaškem (42) a zcela nesouhlasím s Pavlem (40)! Hraji tady do jedné v noci, strávím nad tím 4,5 hodiny času a nakonec zjistím že se to nepočítá? Podle mého je daleko více neférové vzít někomu poctivě vyhrané body než někomu nějaké potencionální body nepřidělit! Všichni kdo se nemohli přihlásit, jaký byste měli názor, kdybyste hrát mohli a třeba ten turnaj vyhráli? To by mě fakt zajímalo.... Navíc těch bodů je stejně jen polovina a počítají se jen 2 nejlepší výsledky v měsíci! Kdyby se počítali všechny, tak bych byl samozřejmě pro anulaci, ale za tohoto stavu jsou hráči, kteří hráli, znevýhodněni! Jak byste se tvářili, kdybyste hráli fotbalový zápas, 90 minut jezdili po zadku, vyhráli byste ho a nakonec by vám řekli, že se to nebude počítat, protože Honza Vomáčka od soupeře se nestihl včas zaregistrovat a nemohl nastoupit?
- [44] V3nd3tta Pondělí, 15.08.11, 20:16:24 0
-
TO [42]: THUMBS UP & like
- [43] pumpa_pk Pondělí, 15.08.11, 19:54:32 0
-
TO 40: Pls tak mi zmaž aj z " Borcov " nahratý výsledok a bude to férové...resp.najlepsie by bolo aby ste mi zobrali aj tych 5doll co som vyhral a bude to najferovejsie...lebo co keby?? :-)....zbytocne travil cas pri PC...ale skoda rečí...je uz rozhodnuté?
- [42] GumidekB Pondělí, 15.08.11, 19:33:55 0
-
(40) Pavle, dovolím si s tebou polemizovat. Poškození a tudíš znevýhodnění jsou ti, kteří se zaregistrovali včas a tudíš turnaj hráli. 1) i když je to freeroll, většina z nás kupovala re-buy a addon, 2) turnaj trval do 0:33, to znamená že se mu věnovalo 4,5 hodiny (zbytečného) času, 3) body za umístění jsou výrazně menší, než kdyby hrálo 200-250 hráčů. 4) ještě bude 5 freerollů, kam se můžou neúspěšní hrači znovu přihlásit, ale ti co se včera umístili, už nemusí být tak úspěšní. Tak kdo tady byl znevýhodněn?
- [41] Danda7 Pondělí, 15.08.11, 18:32:48 0
-
Freezout sa pocitat bude?
- [40] pavelcz Pondělí, 15.08.11, 17:17:45 0
-
Zdravím všechny diskutující, omlouvám se za způsobené problémy, nicméně v současné době mohu pouze rozhodnout co a jak s body. Je mi jasné, že ať rozhodnu jak chci, nebudou spokojeni všichni, nicméně po pečlivém zvážení to vidím takto: Hráči počítali s určitým servisem, který jim bohužel nebyl poskytnut v době kterou očekávali a byli tak znevýhodněni před ostatními. Proto se body z tohoto problematického turnaje počítat nebudou. Všem poškozeným se omlouvám, ale je to bohužel nepředpokládaná situace...
- [39] gemin1 Pondělí, 15.08.11, 16:20:22 0
-
jde o princip
- [38] GumidekB Pondělí, 15.08.11, 16:19:10 0
-
Boha jeho, je tu za měsíc 10 freeroll turnajů a stejně se počítaji jen dva výsledky. Tak co tu řešíte férovost jednoho turnaje.
- [37] gemin1 Pondělí, 15.08.11, 16:16:59 0
-
nevim o čem diskutovat. registrace vypsana od do a nebyla dodržena (umožněna) = anullovani
- [36] gemin1 Pondělí, 15.08.11, 16:14:46 0
-
Pro K. Lisku - nevím ale dvě a pul hodiny pokusu neni na posledni chvily
- [35] Danda7 Pondělí, 15.08.11, 16:00:48 0
-
32: Ide o zmenu pravidiel za chodu, je dana registracia od-do a ta nebola dodrzana, je to uplne logicke. To je to iste ako keby sa hral futbalovy zapas a muzstvo chce treti krat striedat, ale rozhodca sa rozhodne, ze v tomto zapase sa uz striedat nebude, ale to druhe muzstvo uz 3 striedania urobilo.. alebo ides si kupit listok na festival v posledny den, ked je za nizsiu cenu a oni maju ich vinnou technicke problemy a nemozu predavat... podla teba je to pre vsetkych spravodlive, lebo maju rovanke podmienky, ale tu ide o to, ze tieto ZAVAZNE podmienky sa za chodu hry zmenili a tym padom sa skupina hracov dostala do vyhody a ta druha do nevyhody...
- [34] V3nd3tta Pondělí, 15.08.11, 15:39:17 0
-
nebo se ragnout a nehrat, a skoncis kolem 50 mista a mas jistych 150 bodu :)
- [33] Etnobadigo Pondělí, 15.08.11, 15:35:18 0
-
No turnaj byl urcite nefer (a to jsem z tech co ho hrali), jednou je dany, ze se muzes do turnaje zaregistrovat az do jeho zacatku, takze je zcela jiste nefer, kdyz tohle nebylo mozny. Nedelal bych z toho ale takovou vedu, na jetbullu se tohle stane jiste jeste mnohokrat, protoze ten jejich poskytovatel pokeru a software je katastrofa. Za mesic se hraje 8 freerollu a pocitaji se nejlepsi dva vysledky, takze je stale moznost zahrat si priste. I kdyz kvuli spatnymu vysledku bych opakovani turnaje taky uvital :)
- [32] V3nd3tta Pondělí, 15.08.11, 15:29:25 0
-
podmienky z pohladu hraca boli rovnaky. Kazdy mal rovnaku dobu na prihlasenie. Niekto to vyuzil niekto nie. Nespravodlive by bolo v pripade keby hraci co hrali turnaj mali viac casu na registrovanie. Takto vsak nebolo, mali rovnake podmienky akorat sa zaregistrovali skor.
- [31] Danda7 Pondělí, 15.08.11, 15:09:51 0
-
SPravodlive je dat vsetkym rovnake podmienky a tie dane su, ale neboli dodrzane ;)
- [30] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 15:01:08 0
-
nevim no...pokud je registrace od - do, coz je v klientovi napsano, pak je na tobe, kdy se registrujes...kdyby bylo na JB predem napsano, ze server nepujde, pak je to tak, jak rikas, co se tyka doby prihlasovani, pak mne v tomhle UNI prijde celkem benevolentni, je to lepsi nez na jinych hernach, kde jsou i turnaje s registraci 30 min predem ........off topic: odehrala jsem spoustu hodin na MORPG serverch a na tech lepsich se resilo opravdu i to, ze urcite veci nebyly v dany den spusteny prave protoo, ze neplanovany restart ovlivnil prihlasovani hracu, resilo se to prodlouzeni doby registrace nebo presunutim aj....ale asi to jsou detaily..jen se snazim vnimat veci z vic pohledu
- [29] MistrTom Pondělí, 15.08.11, 14:16:50 0
-
off topic: Podle slovníku se pod slovem férovost značí čestnost, slušnost. Pokud bychom byli v tomhle případě přesní tak to znamená spravedlivý ke všem, dávající stejné podmínky všem. Což dodrženo bylo! Všichni hráči měli stejné časové možnosti registrace. To kdy se kdo registruje je jeho problém. btw. Turnaj jsem nehrál a v minulosti jsem spoustu turnaju nemohl hrát protože registrace byla spuštěna až v 17 hodin a já se většinou dostal domů chvíli po 20 hodině.
- [28] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 14:03:48 0
-
jinak podle mne tahle situace "spravedlive"reseni nema..........pokud se vysledky nebudou pocitat, pak zakonite budou nastvani hraci, kteri ho odehrali, a pokud poradi nechas, pak budou nastvani lidi, kteri se nestihli regnout, kvuli nepredpokladanym technickym problemum
- [27] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 13:59:02 0
-
jak jsem psala, pro mne je ferove to, ze se regonu pred turnajem, kdy vim, ze ho budu hrat., a body si opravdu nazslouzim............. a to, jestli ligu beru vazne se podle casu regovani nepozna...jednoduse je dane rozmezi, kdy se muzu prihlasit a tim to hasne, kdyz to nestihnu, tak je to moje chyba a kdybych vedela, ze dve hodiny pred startem registrace nepujde, pak se tomu prizpusobim...to, co se stalo vcera bylo necekane a urcite to nekolika lidem znemoznilo ligu hrat....argumentovat tim, ze je to jejich problem je docela zavadejici
- [26] Danda7 Pondělí, 15.08.11, 13:50:42 0
-
No kazdy vie kedy sa turnaje zacinaju a dost hracov hra len UNI turnaje, takze pride na JB chvilu pred zaciatkom a regne sa. Dokazom toho je, ze vcerajsi freeroll hralo len 100 ludi. Keby to bolo naopak a JB by nesiel den pred tym, tak by nikto znevyhodneny nebol, ale takto je to jasne znevyhodnenie hracov, ktory sa vzdy reguju pred turnajom, je to normalna vec a robi to tak vacsina. Moze za to JB, ale to uz ani nie je treba komentovat. Ci sa to zapoita alebo nie je mi jedno, ale znevyhodnenie to urcite je ;) Ja beriem ligu vazne a pokojne sa regnem aj 19:55, pretoze viem, ze to stiham a je mi fuk kedy sa regnem. Je to neferove, pretoze su jasne dane podmienky, ktore neboli dodrzane, tu sa nie je o com bavit...
- [25] V3nd3tta Pondělí, 15.08.11, 12:59:09 0
-
mne je to jedno, na tech bodech mi nezalezi. Akorat nesouhlasim s tym vyjadrenim ze hraci kteri se regli driv jsou zvyhodneni. Dale jak pises, ze je nefer se regnout a pak nedorazit na turnaj, je taky pekna blbost. Dokonce si myslim ze spousta hracu by dostal vic bodu kdyby to delali a turnaj vubec nehrali. takze vubec nechapu jak to souvysi ferovost s tym, ze se regnes vcas nebo ze se regnes na turnaj a potom si to neodohrajes. Spis si myslim, ze pokud ligu nebo turnaje beres "vazne" tak si to prave ze nenechas na posledni chvili
- [24] Ca11away Pondělí, 15.08.11, 11:30:05 0
-
to 23) uprimne ..myslim ze to zbytecne hrotis .....doslo k neprijemne situaci, kterou nikdo z hracu nemohl ocekavat ..to, ze se regujou na posledni chvili, je normalni, obvzlast o prazdninach...ja to taky tak delam, protoze mne prijde nefer regnout se v nedeli dopo a pak na turnaj nedojit . .co se tyka JB obecne, tak to nema smysl komentovat ...a chapu, ze kazda takovahle chyba, ktera se v klientovi JB vyskytne, vsechny hrace poradne nastve ...proto chapu, ze pozaduji stazeni vysledku, ktere neni mireno na hrace, ktere hrali, ale je obranou proti herne, ve ktere hraji
- [23] V3nd3tta Pondělí, 15.08.11, 10:38:45 0
-
samozrejme je to neprijemne,ale s tym nesouhlasim ze 100 hracu bylo zvyhodneno. Kazdy mel 24 hodin na to aby se zaregistroval. Kdyz si to nechvas na posledni chvili uz je to tvoje riziko, casu jsi mel dost.
- [22] gemin1 Neděle, 14.08.11, 22:37:28 0
-
co dodat. ja jsem se snažil od 18 hodiny nabidka turnaju my vyskočila v 20,15 takže pozdě. podle mne by se tento turnaj neměl započítávat, nebyly dané pro všechny stejné podmínky 100 lidí by bylo zvýhodněno. ja osobně jsem si jetbul stahnul a zaregistroval teprve před 2 mšsíci a to samozřejmě jenom kvůli letní ligya už se těším až skončí a ja se vratím ke svým ostatním 5 hernam které používám roky a neda se to srovnávat
- [21] mato1804 Neděle, 14.08.11, 20:22:39 0
-
a ja som sa tesil, ze neklesnem v rebricku, tak to asii nebude pravda :(, keby som vedel, ze sa dnes nebude dat registrovat tak to zrobim vcera :/
- [20] ragnarok16 Neděle, 14.08.11, 20:14:10 0
-
hmm mne to stale nejde.
- [19] V3nd3tta Neděle, 14.08.11, 20:13:22 0
-
no ak sa prihlasis tak samozrejme hrat budes. I ked turnaje nevidis, ak si regnuty tak ti potom automaticky stol vyskoci a hrajes.
- [18] Stevendall Neděle, 14.08.11, 20:12:06 0
-
Turnaj se začal bez nas. A je tam stovka hračů.
- [17] Abraxas101 Neděle, 14.08.11, 20:11:54 0
-
Nebudem sa tam predsa registrovať deň vopred, keď neviem, či budem môcť hrať.
- [16] V3nd3tta Neděle, 14.08.11, 20:08:47 0
-
dalibor, registracia je od vcerajska, takze ludia mali na to den aby sa prihlasili...
- [15] V3nd3tta Neděle, 14.08.11, 20:07:47 0
-
ja som si zahral aspon 5 minut. Samozrejme rebuy nesel takze bye bye. well done
- [14] Dalo12 Neděle, 14.08.11, 20:07:17 0
-
zapli to o 20.00+-...Neviem ako sa stihlo 99 hracov regnut na freeroll.. fakt drbnuta herna...ale uz sa nebudem rozculovat, poisat...nema to vyznam...nezmeni sa to..
- [13] Stevendall Neděle, 14.08.11, 20:03:17 0
-
tak už ne...
- [12] mato1804 Neděle, 14.08.11, 20:01:00 0
-
a tak som sa tesil :( , ale aspon neklesnem v rebricku :D
- [11] borolibor Neděle, 14.08.11, 19:59:23 0
-
zkouším to také , ale marně
- [10] mato1804 Neděle, 14.08.11, 19:55:45 0
-
mne nie :(
- [9] FotrLotr Neděle, 14.08.11, 19:55:38 0
-
čau,mě to taky nejede :(
- [8] mato1804 Neděle, 14.08.11, 19:54:24 0
-
:(
- [7] Etnobadigo Neděle, 14.08.11, 19:54:22 0
-
Uz to asi jede :)
- [6] Etnobadigo Neděle, 14.08.11, 19:43:21 0
-
Supr, hlavne, ze se 14 dni tesim na dnesni freezeout...
- [5] Dalo12 Neděle, 14.08.11, 19:34:24 0
-
"vynikajuca" herna:( toto nie je prvy krat... strasne ...hanba
- [4] Walker777 Neděle, 14.08.11, 19:31:57 0
-
Je to fakt..herna je dnes death...unipoker turnaje si nezahráme..
- [3] Gregor1987 Neděle, 14.08.11, 19:26:04 0
-
Zuzana: Bohužel Vám nemůžu říct nic jiného, než že to můžete zkusit a uvidíte , to je fajn teda no .... zase problém už po 3 .... vždy když chci hrát já :(
- [2] Gregor1987 Neděle, 14.08.11, 19:25:13 0
-
Zuzana: Je mi líto, ale bohužel má náš poskytovatel pokeru právě nějaký technický problém , to mi psaly ted na live chatu
- [1] Abraxas101 Neděle, 14.08.11, 19:24:12 0
-
Ahoj, na JB sa mi nezobrazuje žiadny turnaj. Filtre mám vypnuté. Z podpory mi oznámili, že mám pravdu a nejde to. Mám tento problém iba ja? Nenašiel som k tomu tému.