Fórum > UNIpoker > Grand Finále Zima 2011

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[6] fuertes_ Pondělí, 30.01.12, 12:29:12 0

tabasamu: Pravda..mohl ;o). Ale ten stůl nebyl moc agresivní..preflop bych to na tvém místě zahazoval taky. Ale těžko říct, určitě by se mohl najít někdo, kdo by to doplatil.. Já jsem toho názoru, že to z tvé pozice nebyl špatný fold. Bych v tvé pozici udělal to samé..

[5] tabasamu Neděle, 29.01.12, 18:14:59 0

trošku neskromně nejdřív sobecky poblahopřeji nám všem, co jsme měli šanci skvělé soboty zúčastnit .) a zároveň poděkovat všem, kdo se na organizaci, hře, atmosféře a hladkém průběhu podíleli ... a vítězi čest i když měl jet domů v šest .))))

[4] johny3333 Neděle, 29.01.12, 18:01:10 +1

Velka gratulace vsem co se umistili na finalovem stole a podekovani Pavlovi za skvele usporadane grand finale.WP panove a gl na ČPT

[3] fuertes_ Neděle, 29.01.12, 13:42:05 +1

Musím se přidat k poděkování za skvělé GF. U mě se to násobí ještě navíc tím, že se mi velice povedlo :o). Atmosféru, kterou vytvářeli hráči sledující FT jsem si maximálně užival a všem za ni také děkuji. Bylo super se s váma všema vidět. Deathpro32: Dealerky a dealeři podrželi domácí hráče, především teda mně :o)..a tím se také omlouvám všem, které jsem díky tomu během turnaje porazil, ale všichni si toto štěstí nejednou u stolů bereme na svoji stranu, bez toho se to občas prostě hrát nedá :o).

[2] Deathpro32 Neděle, 29.01.12, 12:49:11 0

nemôžem inak ako súhlasiť, perfektná atmoška, perfektné GF a skrátka všetko. Jedno z najlepších GF na ktorých som bol! Jediné čo mrzí, je tá nepremenená slovenská šanca, 4 ľudia na FT a žiaden víťaz:) Congratz morave!

[1] Tylis Neděle, 29.01.12, 11:31:45 +1

Pánové a dámy, všem děkuji za výborné Grand Finále, kde jsem se seznámil se spoustou lidí a i když mé umístění nebylo bůhví jak skvělé, i přesto jsem si celý den užil na maximum. Také děkuji za výbornou organizaci Pavlovi i Petrovi a věřím, že příští GF bude minimálně tak kvalitní ;-) GL do nové season pro všechny, kteří patří do "pokerového kruhu důvěry" :-D