Fórum > Strategie > Na bublině

Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.

[8] GhostJ Sobota, 21.01.12, 2:51:24 +1

Se to trochu zdrclo, každopádně www.poker-arena.cz je dobrá..

[7] GhostJ Sobota, 21.01.12, 2:46:30 0

http://www.online-poker-zdarma.cz/rubriky/videa/vyukova-videa-sit-and-go/x-sit-and-go-vyukove-video-bublina-a-sitngo-wizard_3373.html http://www.online-poker-zdarma.cz/rubriky/videa/vyukova-videa-sit-and-go/ii-vyukove-video-6-max-sng-hra-na-bubline_3216.html http://www.online-poker-zdarma.cz/rubriky/videa/vyukova-videa-sit-and-go/iv-sit-and-go-vyukove-video-chipleader-na-bubline_1711.html http://www.online-poker-zdarma.cz/rubriky/videa/vyukova-videa-sit-and-go/vi-sit-and-go-vyukove-video-stejne-velke-stacky-na-bubline_1834.html http://www.online-poker-zdarma.cz/rubriky/videa/vyukova-videa-sit-and-go/v-sit-and-go-vyukove-video-smallstack-na-bubline_1753.html

[6] ganmiki Sobota, 24.12.11, 13:30:24 0

Ahoj, díky moc za odpovědi, ty zahozený esa byl samozřejmě ironický pokus o zlehčení, nezahazuju je nikdy, je to jediný pár kde chodím vždy AI i na preflop ( třeba s KK už jen v určité situaci podle počtu soupeřů, kolik jich dorovnávám, velikosti stacků atd., AK raději moc ne, mám s touto kombinací nedobré výsledky :)) ). Jinak k tomu podřizování se výsledku, no možná to dělám špatně, ale opravdu to někdy dělám, samozřejmě jak už jsem předeslal ne s AA, ale jinak se tomu občas neubráním, rozumím tomu, že bych se měl snažit vždy hrát svojí nejlepší hru a v drtivé většině se o to snažím a s big stackem s tím ani nemám problém, jak jsem už na bublině někde mezi ( potencionálními ) účastníky final table tak se na něj také většinou dostanu bez problémů, mám ale největší problém právě s hrou na shortu na bublině a přiznávám, že občas ač mi moje pokerové svědomí říká abych něco zahrál tak to zahodím neboť většinou i to poslední placené místo na které se profolduju mi dá peníze do několika dalších turnajů kde právě může nastat situace kde budu na bublině big, navíc taky jak jsem psal, respektive ptal se , protože nejsem účastníkem "velkých" turnajů a moje zkušenosti jsou maximálně z nějakých 3USD MTT s řekněme 5-8k GTD kde hraje 6 tis lidí , tak zde mám pocit, že člověka dokáže přetočit kdokoli ( hlavně tedy rusáci, to člověk občas koukám ) s čímkoli, pokud je tomu se zvětšující se kvalitou ( buy in ) jinak nevím, nakonec občas když koukám i na nějaký videa s "milionářských" stolů tak valím oči jak co jsou ty hráči schopný zahrát, jako kdyby to " ono to na river doteče" občas padlo na každýho :-)). No nic ještě jednou díky za komunikaci, a vzhůru do dalších bojů, jo a abych nezapoměl, všem vše nej jak dneska tak do novýho roku a hlavně zdravíčko!

[5] vojta88 Sobota, 24.12.11, 0:33:31 +1

Cau, na bubline samozrejme hodne zalezi na tom, jakej mas stack. Jako shortstack kolem 10bbs nemas moc co vymejslet a hrajes push/fold. Takze jak pises se stackem 7bb nemam moc smysl esa na CO jenom callovat, protoze tvoje akce by mela bejt vetsinou all-in nebo fold. Samozrejme jsou situace kdy muze byt lepsi ty esa i se 7bb jenom callnout a vyvolat tim nejakou akci, ale pro zacatek je lepsi hrat jednoduchej abc poker. Jinak se snaz na handu koukat z hlediska nejlepsiho moznyho zahrani a ne podle vysledku, pak se totiz muzes dostavat k tak absurdnim zaverum, jako je zahazovani es preflop :) Potom cim vetsi mas stack, tim vetsi mas na bubline moznosti. Takze kolem 20bbs uz muzes proti aktivnim hracum restealovat atp. Nejprofitabilnejsi by pro tebe mela byt bublina s velkym stackem, kdy muzes hrat aktivne a tlacit na ostatni, predevsim slabsi hrace. Na bubline jde hrat i na tech nejlevnejsich turnajich, ale je potreba poznat kdo bublinu zaregistroval a zacal hrat vic pasivne/tight, kdo svoji hru vubec nezmenil a kdo naopak zacal hrat vic aktivne/loose a tomu se prizpusobit. Ono totiz neznamena, ze kdyz je bublina, tak najednou vsichni naraz "prestanou" hrat a ty zacnes sbirat chipy :) Kdyby te jeste neco zajimalo, tak se zeptej, ja ti zkusim odpovedet, k tomuhle by to forum tady melo slouzit...

[4] Kvizakk Pátek, 23.12.11, 14:03:26 0

Určite rakety nezahadzuj a hlavne z cutoff a buton ked pred tebou všetci zahodily. Tam treba ísť ak máš 10-20 BB plnú hneď. Skôr ťa dorovnajú a stále v dlhšej perspektíve to bude ziskové. Sem tam to nevytočiš ale hol daký je poker :-)

[3] ganmiki Pátek, 23.12.11, 3:17:51 0

tak znova: dnešní "úspěch" na bublině, 5kGTD na JokerStars, bere 288, zbývá 320, já jako short cca 306 se 7bb, sedím na Cut off a najdu AcAs, všichni předemnou fold já opatrně call, button s 120bb raise na 3bb, SB s 67bb call, já all in, oba call, flop 4d 6c Th, oba check, turn Kh, oba check, river 2s, SB raise 6bb, button fold, SB ukazuje 2c Tc a já se loučím jako 317. Je tam chyba ? Mám teda ty esa zahazovat ? River = killer!

[2] ganmiki Pátek, 23.12.11, 3:09:37 0

Proč mi sem nejde nic vložit ?

[1] ganmiki Středa, 21.12.11, 12:48:18 0

Ahoj všem, jak lze několika kliky myší zjistit, jsem pouhý začátečník a tak mám trošku obavu zda mě nepošlete k šípku, každopádně bych se rád optal místních borců co s bublinou, jasně že mám něco nastudováno, ale povětšinou převládá názor být agresivní neb se všichni bojí, logiku to má, nicméně moje zkušenost je s tímto poměrně nevalná. Nevím možná to je způsobeno typem turnajů které hraji ( nejlevnější freezeouty ), jenže moje zkušenosti a bank nejsou připraveny na posun vzhůru, každopádně ve více jak polovině účastí se mi právě na bublině stává, že jsem přetočen po masivním raisu do AI a to i se slabými či slabšími páry ( naposledy 99 , já šestkovej set po flopu na kterém byla ještě Q7 a hádejte co doteklo na river ), docela mě to štve a mám pak problém s tiltem ( nešlapat na myš ), :-)) , čili pokud bych v těchto situacích hrál jako přizdisráč tak se na ty placený ( i bídně ) místa dostanu v mnohem více případech, nevím, dělám někde chybu ? Díky za názory.