Fórum > Pokec > Pokerová literatura
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [18] Ca11away Úterý, 05.04.11, 13:25:23 0
-
to Jakub..tak se potkáme na final tablu na WSOP:) jen to chce stihnout rychle, aby nas nekdo nepredbehl :D
- [17] vojta88 Úterý, 05.04.11, 11:26:11 0
-
Kdyby měl někdo zájem tak můžu prodat uplně novýho Sklanskyho jenom za 200 peněz. Jinak četl jste někdo Ace on the river? Jaký to je?
- [16] GhostJ Čtvrtek, 31.03.11, 0:55:05 0
-
Jo a díky za tip..;)
- [15] GhostJ Čtvrtek, 31.03.11, 0:54:56 0
-
Heah.. tak to je stažené.. koukám na to a je to docela masakr... jestli tohle někdy přečtu, tak pak zákonitě musím vyhrát WSOP... :D
- [14] Středa, 30.03.11, 23:17:26 0
-
To jsem už viděl Pavčo, ale má angličtina je celkem na tristní úrovni, tak z toho asi nic nebude :))
- [13] Ca11away Úterý, 29.03.11, 13:14:22 0
-
zkus vygooglit tohle... 101 Complete Texas Holdem Poker EBook Collection - 2008 bohužel je to všechno v angličtině, ten Skansky je tam taky
- [12] GhostJ Úterý, 29.03.11, 10:25:10 0
-
Tady pro zájemce link, kde by se měla dát sehnat knížka od Sklanskyho: http://www.baronet.cz/menu.php?user=1&flag=1&zanr=12&klic=91472
- [11] Čtvrtek, 24.03.11, 22:01:31 0
-
Hru za Hrou jsem si koupil jen tak z nudy, alespoň jsem po delší době zase přečetl knížku. Jak si říkal, je to román, ale psaný je to čtivě. Jinak jsem si objednal tu knížku od Sklanskyho, ale po 4 dnech čekání mi dneska odepsali, že ji nemají a není ani u dodavatele, takže si nakonec koupím ty Harringtonky. Cena je sice šílená ale doufám, že to k něčemu bude :-)
- [10] Deathpro32 Středa, 23.03.11, 14:25:08 0
-
Tak ako Kubo spomínal, odporúčam Sklanskyho a Millera. Je to trochu náročnejšie a veľa matiky, ale keď sa na to dobre sústredíš a začneš to využívať, určite to pomôže.
- [9] Sobota, 12.03.11, 8:14:30 0
-
Asi nejdřív sáhnu po nějaké knížce. Kouknu na ti Harringtonku na netu, i když tam je to jen v AJ nebo na tu No limit hold´em POKER teorie a praxe, která je i za přijatelnou cenu :-) Ale díky moc za tipy
- [8] Pátek, 11.03.11, 20:47:01 0
-
No, pokerstrategy má tu výhodu, že pokud se regneš přes ně, máš krom rakebacku atd i postupně zdarma velmi kvalitní výukový materiál. Další cestou je investovat desítky dolarů do jiných placených serverů, což je určitě taky dobrá investice...
- [7] Mike_66 Pátek, 11.03.11, 16:40:41 0
-
Harrington určitě dobrej, všechny díly....teď čtu Ace on the river (Barry Greenstein), taky je to spíš pokerový román, víc infa můžu dát až to dočtu.....no a pokerstrategy.com určitě dobrý, ale moc to nevyužiju, protože hraju na FTP a PS, a ani na jednom nejsem reglý přes pokerstrategy.com, takže mám jen Basic level a v podstatě všechno zajímavé je pro mě nedostupné :(...
- [6] GhostJ Pátek, 11.03.11, 7:30:13 0
-
Ahoj, měl jsem možnost číst už pár knížek, které jsou přeložené do čj a rád bych ti ke každé něco řekl. 1) "Jak hrají poker profesionálové" od Phila Hellmutha. Myslím si, že je to dobrý základ. V knížce jsou představené i jiné varianty her, takže ti to může trochu rozšířit obzor. 2) "Hra za hrou" od Guse Hansena. Tahle knížka je spíše jako pokerový román. O strategii se toho nic nenaučíš, ale máš šanci vidět jakým stylem hraje jeden z předních pokerových hráčů. Jak jsem napsal, spíš pokerový román, ale určitě také doporučuji, je to taková oddechovka. 3) Nakonec jsem si nechal knížku "No limit hold´em POKER teorie a praxe" od Davida Sklanskyho a Eda Millera. Tohle je docela luxus, i když je to občas docela náročné na pochopení (pro mě), v knížce je spousta teorií, které se mohou zdá základní, ale jen málo hráčů si je uvědomuje. Pozornost je věnována např. pot control, velikost blufu, hra s nejlepší kombinací, preflop strategie, víceúrovňové myšlení atd. Většina těch teorií je podložena i matematicky, takže je to dobré i pro zpětnou analýzu. Tuto knížku nanejvýš doporučuji!!! Z knížek, které ještě nebyly přeložené: „Book of poker teels“ od Mika Cara nebo „Kill everyone“. Tyto knížky jsem bohužel ještě nepřečetl, ale chystám se na to, tak pak když tak dám vědět. Kdybyste i vy měli nějaký tip, budu rád, když se o něj podělíte..;) Zatím
- [5] Pátek, 11.03.11, 1:50:09 0
-
*agresi
- [4] Pátek, 11.03.11, 1:49:50 0
-
Harrington je dobrej na živou hru. Už by ti to nestačilo na dnešní "mládež", přeci jen to teď o šílený agresy, ale je tam spousta situací atd., takže super. Dá se to sehnat v angličtině online, v češtině to za ty peníze stojí taky. Hledej na netu videa, čti články...Double-upy - odehrál jsem jich kolem 6,000 tuším, že je hraješ hodně tight je dobře a ano, je to ruleta, jen je fígl v tom, mít kuličku na svý straně ve víc případech než soupeř. Ale to tě bavit nebude, to je o grindu, o volume. Sitka jsou super pro start a dá s ena nich studovat a studovat. Živá pro zábavu ze začátku a cashka - už musíš umět velmi dobře odds, takže větší matematika. Číst, koukat...dám ti tip. www.pokerstrategy.com, regni se, hrej, čti, koukej, uč se, najdeš tam vše od začátku do konce. Je to v angličtině, ale někdy v květnu se spustí česká verze.
- [3] Čtvrtek, 10.03.11, 23:23:51 0
-
Řekl bych, že moje živá hra se v poslední době dost zhoršuje. Sng douple-up mě připadaj jako solidní možnost zvětšení bankrollu, ale hraju to hodně tight až je z toho potom ruleta. NLH mtt mě teda dost baví, ale nemůžu si pomoct, na malých buy-inech mě to připadá hodně o štěstí a na ty větší nemám zatím "koule". Takže Harringtonky, by nebyly krok vedle? Přece jen 800za knihu je celkem pálka
- [2] Čtvrtek, 10.03.11, 23:02:43 0
-
Ahoj! V češtině toho pořád tak moc není, co je, dá se sehnat i tady v eshopu, mrkni na to. Jinak v angličtině je toho spousta, jde hlavně o to, která z her tě zajímá nejvíc - živá, onlina, cash, mtt, sng? Takové čtivé jsou Harringtonky, ty už se překládají do češtiny postupně, tím klidně začni...pak je to fakt o tom, co tě zajímá...
- [1] Čtvrtek, 10.03.11, 22:39:37 0
-
Hoja, mohli byste mi doporučit nějakou pokerovou literaturu? Je nějaká dobrá kniha v češtině nebo kvalitní knížky jsou jen v angličtině? Jsem klasickej amatér, zajdu občas do herny, občas zahraju na netu ale chtěl bych svou hru zlepšit. Předem díky za odpovědi