Fórum > Pokec > Kdo hraje Expekt Poker Challenge 2010?
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [3] Sykis1 Úterý, 15.06.10, 8:09:09 0
-
Ahoj Pavle- drřím palce a koukal jsem se na to taky- taky to asi zkusím, protože tam jsou na vrcholu poměrně zajímavý ceny, ale uvidíme, jak to vezmou ostatní- je to o tom, hrát to pořád- jak psal Milan- což se může stát osudným nám pracujícím atd..... :-D... Ale i tak to jsou poměrně dobře hratelný sitka s velice dobrými levely, takže i kdybych se neumístil na vrchu, tak v poho...Zkusím to taky a mým cílem bude tě sestřelit :-D.... Jak praví česká povaha: " Nevadí, že já nic nevyhraju, ale hlavně, aby on nevyhrál" :-D."...Těším se u stolu- hraje to hodně i Vyhul, ale on má asi víc času, než my pracující ;)....Každopádně se to dá zkusit- stejně jako zkouším to ROI na nejvyšších levelech a docela jsem už něco trefil- teďka se klepu znova, kdo mě sestřelí z průběžného druhého místa... ;)... Přitom stačí tak málo- odehrát 40 sitek ;)... Mě se globálně věrnostní program na expektu teďka poměrně zamlouvá- není nejdokonalejší, ale mě se líbí ;)....
- [2] Pondělí, 14.06.10, 15:35:47 0
-
Jsem si to pročetl a abys vyhrál něco rozumnýho, musíš to vzít na měsíc na full-time. Jestli jdeš do toho, tak fandím!
- [1] pavelcz Neděle, 13.06.10, 17:01:44 0
-
Tak se pochlubte kdo hrajete taky Poker Challenge ;-) Já myslím, že tohle je pro začínající hráče výborná příležitost jak něco vyhrát. Těch cen je v soutěži hodně, konkurenti nejsou nějak extra bystří, takže body se nají nahrát docela snadno. Pochlubím se, že jsem v žebříčku na osmém průběžném místě, to znamená krásných 70 USD.. Tak drže palce, chci vyhrát ;-)