Fórum > Pokec > borci
Vkládat nové příspěvky mohou pouze přihlášení, aktivovaní hráči.
- [7] 76Paolo76 Úterý, 17.01.12, 18:10:31 0
-
No problem...Jardo..ja to tušil že chyba nebola u teba, len som upozornil na to adminov...nic v zlom :-D, nechel som do teba rypať ...to by som si nikdy nedovolil...ak nie je na to vážny dôvod ;-)....Caf
- [6] jviper Úterý, 17.01.12, 16:58:01 0
-
je to tak Paolo,je to divné, omylem jsem dvakrát kliknul a vložil v jednu chvíli stejný screen, následně jsem ho hned smazal, proto je tam zobrazený červeně, je tam u něj nula euro a když ho rozklikneš, tak nejde zobrazit, ale nepochopitelně tam v celkové částce zůstaly obě částky, ale má tam být jenom jedna, tj. 23 euro, už jsem psal i Pavlíkovi, ať se na to podívá, kde je problém, ale určitě ne u mě, já ho hned smazal, ale částka 46 euro tam bohužel zůstala.
- [5] 76Paolo76 Neděle, 15.01.12, 23:26:25 +1
-
Cafko...pani organizatori...pan s nickom jviper ma v borcich v kolonke akysi cudny screen nahrany......a nesedi ani vysledna suma...v mesiaci leden...mohli by ste sa na to kuknut...ze kde je pes zakopany?...:-D pekny vecer prajem...
- [4] gubbi79 Čtvrtek, 01.12.11, 19:57:56 0
-
Body se ti připisují automaticky, tam botu neuděláš. ;-) To, že máš víc bodů za turnaj, ve kterém jsi byl na horší příčce než v jiném, může být způsobeno tím, že v tom turnaji hrálo celkově více lidí.
- [3] ganmiki Čtvrtek, 01.12.11, 19:32:16 0
-
Ahoj, prosím tě, když jsme u těch borců, nějak jsem nepobral, proč jsem dneska dostal tolik bodů za "obyčejný" freezeout a to ještě za poslední placené místo, když třeba v listopadu jsem měl i umístění lepší a bodů mnohem méně. Díky p.s.: já jen abych neudělal nějakou botu někde
- [2] pavelcz Úterý, 29.11.11, 1:01:32 0
-
Ahoj Tomáši, výsledky se ukládají ihned a ihned se přepočítávají body. Nahráváš screenshoty ve formátu *.jpg, a mají velikost menší jak 200 kB? (to bývá totiž nejčastějším problémem - je to uvedeno ve formuláři, ale dá se to přehlédnout) Pokud by byl problém v něčem jiném, tak mě mi prosím napiš přes kontaktní formulář a podíváme se na to.
- [1] bucilek Pondělí, 28.11.11, 19:55:59 0
-
ahoj,chtel jsem se zeptat,kdy se ukladaji,nebo spis jak casto,vydelky do tabulky borci,jelikoz jsem tam ulozil vyhry uz za asi 800 euro a ani jeden se mi nepripsal,dekuji za odpoved komukoli...